Altın çocuk Filip

Güncelleme Tarihi:

Altın çocuk Filip
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 1999 00:00

Haberin Devamı

İspanyol ‘‘Don Balon’’ spor dergisi, Galatasaray'ın eski futbolcusunu İspanya'nın en disiplinli ve en profesyonel futbolcusu seçti.

Övgü yağdı

Galatasaray'ın eski futbolcusu Filipescu, İspanya'da en disiplinli ve en profesyonel futbolcu seçildi. İspanya'nın ünlü ‘‘Don Balon’’ spor dergisinde yapılan haftanın portresinde tanıtılan Filipescu'den övgü ile bahsedildi.

Cankurtaran

Dergi, ‘‘İspanya'ya büyük umutlarla transfer edilen Filipescu gerçek değerinin çok çok üstünde oynuyor. Teknik, taktik, arkadaşlık uyumu mükemmel. Takım içindeki yardımlaşması ise bir cankurtaranı andırıyor’’ yorumunu yaptı.

Juve’ye giderdi

Filipescu'nun Romanya Milli Takımı'nı da başarıya koşturduğunu yazan dergide, ‘‘Romanya'nın Hagi kadar etkili bir oyuncusu. İspanya'ya gelmeseydi İtalya'da Juventus takımına gidiyordu’’ ifadesini kullandı.

Terim’e vefa

Filipescu ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘‘Dünyanın en güçlü ekiplerinden biri olan G.Saray'dan geldim. Kendimi artık İspanya arenasında göstermek istedim. Burada mutluyum ama Terim'i ve Türkiye'yi unutmam.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!