Altay'da Ekmekçioğlu temkinli

Güncelleme Tarihi:

Altayda Ekmekçioğlu temkinli
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2016 10:45

Altay'da Ekmekçioğlu temkinli

Haberin Devamı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta 2'de 2 yaparak 6 puanla liderlik koltuğuna oturan Altay'da Başkan Özgür Ekmekçioğlu, gelecekten umutlu olduklarını ancak şimdiden şampiyonluktan söz etmek için erken olduğunu dile getirdi.
Gölcükspor deplasmanında aldıkları 4-0'lık galibiyetin ardından, "İstediğimiz Altay'ı sahada gördük" yorumu yapan Başkan Ekmekçioğlu, "Şimdilik maşallahımız var. Allah nazarlardan saklasın. Takım oyunu oynuyoruz. Ateşli bir taraftarımız var. Camia da arkamızda. Adım adım ilerleyeceğiz. Önemli olan ligin sonu" diye konuştu.
Maçtan sonra eski başkanlardan Hanri Benazus, Ahmet Taşpınar, Mehmet Erdoğan ve görevi devraldığı Cihangir Marmara'nın kendisini telefonla arayarak kutlatığını söyleyen genç başkan, "Genel kurul üyelerimiz de tebrik mesajlarını iletti. Yakaladığımız bu birlik ve beraberliği hedefe varınyaca kadar korumalıyız. Motivasyonumuzu kaybetmeden yola devam etmeliyiz" diye konuştu. Yeni bir ekip oluşturduklarını ancak nokta transferler yaparak takım ruhunu yakaladıklarını ifade eden Özgür Ekmekçioğlu, iddialı konuşmak için erken olduğunu belirtti.
HALI SAHADA UZLAŞMA
Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, 2014'te eski Başkan Niyazi Konuşmaz tarafından alacaklarına karşılık işletme hakkı 2019'a kadar eski Kulüp Müdürü Erman Ertaş'a devredilen, Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'ndeki Okay Yokuşlu Halı Sahası'nı kulübe geri kazandırdıklarını söyledi. Ertaş'ın alacağını ödeyip uzlaştıklarını dile getiren Ekmekçioğlu, kulübü sadece sportif değil, mali ve idari anlamda da şampiyon yapmak istediklerini söyledi. 

 
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!