Altay'da bayram havası

Güncelleme Tarihi:

Altayda bayram havası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2016 13:18

Altay'da bayram havası

Haberin Devamı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta evinde 24Erzincanspor'u 2-0 yenerek sezona 3 puanla başlayan Altay, yenilenen kadrosuyla umut verdi.
Transfer yasağını kaldırdıktan sonra 15 takviye yaparak yeni bir takım oluşturan siyah-beyazlılarda yuvaya dönen forvet Murat Uluç, attığı 2 golle günün yıldızı olurken, takımın mücadeleci oyunu ve futbolcuların kenetlenmesi alkış topladı. Atılan gollerden sonra sevinç yumağı oluşturan oyuncuların, maçtan sonra taraftarlarla yaşadığı galibiyet sevinci de görülmeye değerdi.
Lige iyi başlamanın önemli olduğunu ancak şampiyonlaktan bahsetmek için erken olduğunu dile getiren Futbol Direktörü Özden Töraydın, "Lig uzun bir maraton. Maç maç düşüneceğiz. Bu ligde oynamadan kazanılmıyor. Yeni bir takım oluşturduk. Sabırlı olmamız gerekiyor. Fiziksel açıdan eksiklerimiz var. İlerleyen haftalarda ritmimizi yakalayacağız. Oyuncuların birbirlerini sahiplenmesi, bütünleşmesi bizi mutlu ediyor. Engelleri birer birer aşacağız. Tecrübeli isimlere sahibiz, zamanla daha iyi olacağız" dedi.
BUCA İLÇE STADI'NA 1 MAÇLIK VEDA
Altay Futbol Direktörü Özden Töraydın, Erzincan randevusunu oynadıkları Buca İlçe Stadı'nın zeminini yarın 21 günlük bakıma alacaklarını söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde çim sahaya ara ekim, silindir ve biçme işlemlerinin yapılacağını belirten Töraydın, "Zemin drenajı iyi ancak çimde bakım şart. Gölcükspor deplasmanının ardından iç sahadaki Tekirdağspor karşılaşmasını Atatürk Stadı ya da Buca Arena'da oynayabiliriz. Daha sonra Buca İlçe Stadı'na döneceğiz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!