Altay yarı finalde: 4-3

Güncelleme Tarihi:

Altay yarı finalde: 4-3
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2001 00:00


İkinci Lig Ekstra Play-Off maçında Altay, Kombassan Konyaspor’u, penaltı atışlarında 4-3 yenmeyi başararak yarı finale yükseldi.
Haberin Devamı

Maçın 90 dakikasının golsüz berabere sonuçlanmasının ardından, 30 dakikalık uzatmada da gol olmadı ve eşitlik bozulmadı.

Penaltı atışlarında, Altay’ın gollerini Murat, Serkan, İnanç ve Gökmen, Kombassan Konyaspor’un gollerini ise Ercüment, Serkan ve Yunus kaydetti. Karşılaşmadan 4-3 galip ayrılan Altay, yarı finale yükseldi.

Maçı, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü, Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Birinci ve İkinci ligde çok sayıda teknik direktör ve menajer de izledi.

Bu arada, stadyum dışından atılan taş yeni portatif tribün önünde görev yapan bir polis memurunun başına isabet etti. Başından yaralanan polis memuru hastaneye götürüldü.

Stat: Atatürk

Hakemler: Mustafa Çulcu, Gürhan Güneykaya, Kerim Akdülger

Altay: Nihat, Toprak, Tahir, Aytekin, Kenan, Hüseyin, Bülent (Dk. 104 Serkan), Fatih (Dk. 82 İnanç), Necati, İlhan, Gökmen

Kombassan Konyaspor: Kubilay, Burak, Cem, Emre, Birol, Cahit (Dk. 75 Yusuf), Bülent, Fatih (Dk. 102. Ercüment), Serkan, Metin (Dk. 59 Yunus), Serdar

Sarı kartlar: Dk. 21 Emre, Dk. 66 Cahit (Kombassan Konyaspor), Dk. 53 Fatih (Altay)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!