Alsancak’ı kapatın

Güncelleme Tarihi:

Alsancak’ı kapatın
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

İzmir Emniyet Müdürü Hasan Yücesan uyardı

‘‘Her yer taş dolu’’ diyen Yücesan, lig başlayana kadar yol çalışmalarının tamamlanmaması halinde Alsancak Stadı'na maç verilmemesini isterken, kulüpler şimdilik sessiz kalmayı tercih ediyor.

RİSKLİ BÖLGE

İzmir Emniyet Müdürü Hasan Yücesan, İl Spor Güvenlik Kurulu'nun Vali Yardımcısı İhsan Uğurcan'ın başkanlığında yaptığı toplantıda, İşçiler Caddesi'ndeki yol çalışmalarının lig başlayana kadar tamamlanmaması halinde Alsancak Stadı'na maç verilmemesini istedi. ‘‘Her yer taş dolu. Güvenlik açısından riskli. Park sorunu da var’’ diyen Yücesan, kulüp yöneticilerini uyardı.

GÖZLER ENDER'DE

İZBETON Genel Müdürü Hüsamettin Ender'le bir kez daha görüşeceğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Necati Demir, ‘‘Ender, çalışmaların 10 Ağustos'a kadar tamamlanacağını söylemişti. İnşaatın bitmemesi, kulüplerin de onaylaması halinde lig maçlarını Atatürk Stadı'na kaydırabiliriz’’ derken, kulüp temsilcileri şimdilik sessiz kalmayı tercih etti.

ALKOLMETRE CİHAZI

Alkollü seyircileri tespit edip, stada girişlerini engellemek için, kapılarda alkolmetre cihazlı görevliler bulundurulması kararlaştırıldı. Çirkin tezahürata savaş açan yetkililer, stat dışına çıkarılan taraftarlara sahip çıkmamaları için kulüp yöneticilerini uyardı. Kötü tezahüratın engellenememesi halinde, maçların seyircisiz oynatılması gündeme gelecek.

SLOGAN YARIŞMASI

İl Müdürlüğü ‘‘Güzel Slogan Yarışması’’ açmaya hazırlanırken, polis ile vatandaşın karşı karşıya gelmesini önlemek için ‘‘özel güvenlik birimi’’ kurulması düşünülüyor. Emniyet Müdürü Hasan Yücesan, ‘‘Ben dahil maçlara kimse bedava girmeyecek. Bu konuda bütün birimleri uyardım. Kötü tezahüratı önlemek için hakemler de kendilerine verilen yetkileri kullanmalı’’ dedi.

BAŞKANLAR KINADI

Göztepe A.Ş Başkanı Hamdi Türkmen ile KSK Başkanı Seyhan Evlioğlu, iki kulübün taraftarları arasındaki karşılıklı küfürleşmeyi kınadı. ‘‘Başımı kesseler, hakemler hakkında konuşmayacağım’’ diyen Türkmen şöyle konuştu: ‘‘Bir an takımı sahadan çekmeyi düşündüm. Bunu hakemi protesto etmek için değil, havanın çok gerginleşmesi yüzünden yapacaktım. Ama vazgeçtim.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!