Almeida şov yaptı

Güncelleme Tarihi:

Almeida şov yaptı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2011 13:23

Sezon öncesi hazırlık kampı için Avusturya'da bulunan Beşiktaş, kampın 5. gününe sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile başladı.

Haberin Devamı

Salzburg'a bağlı Leogang bölgesinde bulunan Steinberg Stadı'nda yapılan antrenmana annesinin rahatsızlığı için Portekiz'e giden Quaresma katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Egemen takımdan ayrı koşu yapmakla yetindi. Quaresma'nın annesinin kalp rahatsızlığı sebebiyle ameliyat olduğu ve durumunun düzeldiği kaydedilirken, yıldız futbolcunun yarın yeniden Avusturya'ya gelerek kampa devam edeceği belirtildi.

Kondisyon ve koşu çalışmaları ile başlayan antrenman tam sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Teknik direktör Tayfur Havutçu, antrenman maçında oluşturduğu iki takımda şu oyunculara yer verdi.

Mavi Takım: Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Sidnei, Tanju, Aurelio, Ernst, Guti, Holosko, Mustafa, Almeida.

Yeşil Takım:Cenk, Hilbert, Sivok, Atınç, İsmail, Necip, Veli, Fernandes, Simao, Mehmet Akyüz, Bebe.

Haberin Devamı

Genç teknik adam her iki takımı da 4-2-3-1 sistemi ile oyuna başlattı. 60 dakika süren karşılaşmayı mavi takım Almeida (4) ve Mustafa'nın golleri ile 5-0 kazındı. Maçta Mustafa, Tanju, Necip, Almeida ve Ernst form grafiklerinin yüksek olması ve olumlu performansları ile dikkat çektiler.

Antrenmanı Başkan Yıldırım Demirören ve Gaziantepspor başkanın İbrahim Kızıl da takip ettiler. İki gün önce İstanbul'dan birlikte gelen iki başkanın yarın yeniden İstanbul'a dönecekleri öğrenildi.

Siyah Beyazlı takım bu akşam yapacağı antrenman ile çalışmalarını sürdürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!