Almanya'da Alman rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Almanyada Alman rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalyaspor-Werder Bremen arasında oynanan UEFA Kupası birinci tur ilk maçı Alman basınında büyük yer aldı. Alman gazete ve televizyonları, Antalyaspor'a 2-0 mağlup olan W.Bremen'in yerin dibine batırırken, Antalya'ya ise övgüler yağdırdı.

İşte övgüler;

BİLD: Gaudino, Bremen'i vurdu. Bremen, Türkiye'nin tatil cenneti Antalya'da denize düştü ve daha ilk turda boğulma tehlikesi yaşıyor. Antalyaspor'un, bir de penaltısı verilmedi.

FRANKFURTER ALLGEMEİNE: Bremen krize mi giriyor? Antalya'ya avantaj elde etmek için giden Werder Bremen, rakibinin avantajlı duruma gelmesini sağladı.

FRANKFURTER RUNDSCHAU: Gaudino Bremen'i krize soktu. Bremen'i 2-0 yenen Antalya rövanş maçı için iyi bir avantaj yakaladı.

KABEL 1 TELETEKST: Werder Bremen rezil oldu. Teknik Direktör Schaaf'ın futbolcuları çok pasif bir oyun ortaya koydu. Antalyaspor ise tam tersine müthiş oynadı.

TM 3: Bremen aldığı 2-0'lık mağlubiyetle turu zora soktu.

EUROSPORT: Bremen inanılmaz kötü bir maçtan sonra 2-0 mağlup oldu. Artık Bremen'in mucize peşinde koşmaktan başka şansı kalmadı.

ARD: Bremen Türkiye'de kayıp. Bremen'de sahanın en iyisi olan kaleci Rost, daha farklı bir mağlubiyeti engelledi.

ZDF: Bremen krize girdi. Alman Milli Takımı'nın eski futbolcularından Gaudino'nun golü ile öne geçen Antalyaspor, daha sonra Mannheim'de doğup büyüyen Atilla Birlik'in golüyle büyük avantaj yakaladı.

RTL: Bremen'den utanılacak yenilgi. Türkler, Bremen'e denk değil, hatta üstün bir oyun sergilerken, Antalya'yı Frankfurt'un eski silahı Gaudino ateşledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!