Almanlar bile Grosskreutz ile dalga geçiyor

Güncelleme Tarihi:

Almanlar bile Grosskreutz ile dalga geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2015 14:56

Kevin Grosskreutz'un, "Ailemi özlüyorum" diyerek Galatasaray'dan ayrılmak istemesi Alman medyasına da alay konusu oldu. Bild gazetesi, 'Grosskreutsz'un oynayabileceği takımlar' adlı bir grafik hazırlayarak, Alman futbolcunun Dortmund'daki evine en yakın kulüplerin bulunduğu yerlerin haritasını çıkardı.

Haberin Devamı

Aile hasreti çektiğini belirterek Galatasaray'dan ayrılmak istediğini bildiren ve Almanya'ya dönen Kevin Grosskreutz, annesinin yaşadığı Dortmund kentinde kendisine yeni bir ev tuttu.

Galatasaray'da kalmak istemeyen 27 yaşındaki futbolcu için menajeri Almanya'da kulüp arıyor.

Grosskreutz'un adının anıldığı Bundesliga kulüpleri ise Grosskreutz ile ilgilendikleri yönündeki söylentileri yalanladı. Bild Gazetesinin haberine göre, Bundesliga takımları Schalke, Dortmund ve Köln sarı kırmızılı futbolcuyu transfer etmeyi düşünmüyor.

Almanlar bile Grosskreutz ile dalga geçiyor

Bild gazetesi, ailesinin yaşadığı Dortmund'da ev tutan Kevin Grosskreutz'un, annesi Pia ve kardeşi Lenny ile çektirdiği bir fotoğrafı yayımladı.

Haberin Devamı

BILD: GALATASARAY 2.5 MİLYON EURO İSTİYOR
Gazete, haberinde, Galatasaray'ın Grosskreutz için 2.5 milyon Euro bonservis ücreti istediğini, ancak bu rakamın Almanya'daki 2. ve 3. ligleri için çok yüksek olduğuna dikkat çekti.

Bild gazetesi, "Ev özlemi çeken Grosskreutz tekrar annesiyle yaşıyor" başlıklı haberinde, Alman futbolcunun gidebileceği kulüplerin grafiğini çıkardı.

Almanlar bile Grosskreutz ile dalga geçiyor
Babası Martin, annesi Pia ve erkek kardeşi Lenny'nin yanında yaşayan Grosskreutz, bu çevrede kulüp bakıyor.

Haberde alaycı bir üslup kullanan gazete, Grosskreut'un yaşadığı yere yakın olan kulüplerin listesini verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!