Alman Milli Takım'ında tanıdık isim

Güncelleme Tarihi:

Alman Milli Takımında tanıdık isim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2010 10:51

16. Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye'nin yarın karşılaşacağı Alman Milli Takımı'nın başında Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi ekiplerinden Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'u çalıştıran Giovanni Guidetti bulunuyor.

Şampiyonada yarın TSİ 08.30'da 5-8'incilik maçında Türkiye'nin rakibi olan Almanya'yı çalıştıran Guidetti, Türk oyuncularını yakından tanıyor. Guidetti, geçen sezon da görev yaptığı Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'da, (A) Milli Takım oyuncularından Bahar Toksoy, Gözde Sonsırma, Gizem Güreşen ve Özge Kırdar Çemberci ile beraber çalışacak.

TOKSOY: “BİZ DE ONU İYİ TANIYORUZ”

Konuyla ilgili milli voleybolcu Bahar Toksoy, Guidetti ile 2 yıldır Türkiye'de birlikte çalıştıklarını belirterek, “Guidetti bizi çok iyi tanıyor. Zorlu bir maç olacak. Yarın disiplini ve kontrolü kaybeden takım yenilecek” dedi.

Guidetti'nin kendilerini tanımasının çok büyük dezavantaj olduğunu dile getiren Toksoy, “Şöyle bir şansımız var, biz de onu tanıyoruz ve yapacaklarını biliyoruz” diye konuştu.

ERDEM: “ALMANYA İYİ BİLDİĞİMİZ BİR EKİP”

Milli Voleybolcu Eda Erdem ise bugünki antrenmanın ter atma ve yaptıklarını hatırlama amaçlı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
“Almanya iyi bildiğimiz bir ekip. Bu yıl 3 hazırlık maçı yaptık. Genç bir jenerasyon, disiplinli oynayan ve hırslı bir ekip. Yarın disiplinli oynamamız lazım.”

Bu arada Alman Milli Takımı'nın Türkiye karşısındaki en büyük kozlarından 1.92 boyundaki orta oyuncu Christiane Fürst, yeni sezonda Fenerbahçe Acıbadem forması giyecek.

Türk Milli Takımı, 2006 Dünya Şampiyonası'nda 9-12'incilik maçında Almanya'yı yenerek 9'unculuk maçı oynamaya hak kazanmıştı. (A) Milli Takım, geçen yıl ise Grand Prix Elemeleri ve Avrupa Şampiyonası Finallerinde karşılaştığı
Almanya karşısında galibiyet alamamıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!