Allah utandırmasın

Güncelleme Tarihi:

Allah utandırmasın
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2013 00:38

Kasımpaşa’nın Kemerburgaz Tesisleri’nde kampa giren ay yıldızlı ekibimizin teknik direktörü Terim, futbolcularına, “Biz hep birlikte yola çıktık. Allah bizi utandırmasın. Sizlere çok inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

A Milli Takım, 2014 Dünya Kupası Avrupa elemeleri D Grubu’nda 6 Eylül Cuma günü Kayseri’de yapacağı Andorra maçının hazırlıklarına başladı. İstanbul’da toplanmaya başlayan ay yıldızlı ekip, teknik direktör Fatih Terim ve yardımcısı Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Kasımpaşa’nın Kemerburgaz Tesisleri’nde antrenmana çıktı.
Milli Takım’ın ilk antrenmanına, 9 futbolcu katılmazken, çalışmada 15 oyuncu yer aldı. Teknik direktör Fatih Terim, idman öncesi futbolcularıyla yaptığı görüşmede, herkesle tek tek tanıştı. Tecrübeli hoca, futbolcularına, “Hep birlikte bir yola çıktık. Mücadele edeceğiz. Kazanacağız ya da kaybedeceğiz. Allah utandırmasın. Sizlere sonuna kadar inanıyorum” şeklinde bir konuşma yaptı.

YEDİ FUTBOLCU İDMANA KATILMADI

ÖTE yandan kampta, Beşiktaş’ın Süper Lig’de Gaziantepspor ile oynadığı maçta forma giyen futbolculardan Olcay Şahan, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup ve Tolga Zengin, otelde yenileme antrenmanı yaptı. Bu isimler, idmana katılmadı. Trabzonspor’un ligdeki Akhisar Belediyespor maçında forma giyen oyuncular Onur Kıvrak ve Aykut Demir de yenileme çalışması gerçekleştirdi.
Antrenmanın yapıldığı saatte İstanbul’a gelen Arda Turan ve Mevlüt Erdinç’in yer almadığı antrenmana, otelde yenileme programı uygulanan Nuri Şahin de katılmadı. Orta alanda topla koordinasyon ve 5’e 2 top kapma çalışmasıyla antrenmana başlayan milliler, daha sonra isabetli pasa yönelik dayanıklılık çalıştı. Millilerin antrenmanı, normal maç temposunun uygulandığı yarı sahadaki hücum ve savunma ağırlıklı çalışmayla tamamlandı.

Haberin Devamı

BÜKREŞ’TEN iYi HABER

A Milli Takım’ın 10 Eylül Salı günü deplasmanda Romanya ile yapacağı maç öncesi, Bükreş’teki Ulusal Arena’nın kötü olan zemininin yenilendiği bildirildi.

Hamzaoğlu ile görüştü

MİLLİ Takım’ın hocası Fatih Terim, yardımcısı Hamza Hamzaoğlu ile idmanı idare etti. İkili daha sonra özel olarak görüştü ve hem futbolcular hem de idmanla ilgili değerlendirmede bulundu.

İki isim siftah yaptı

A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosuna ilk kez çağırılan Kayserisporlu Salih Dursun ve Hamburglu Hakan Çalhanoğlu, ay yıldızlı ekiple ilk antrenmanlarına çıktılar.

BAKMADAN GEÇME!