Melda Narmanlı Çimen
Melda Narmanlı Çimen
Melda Narmanlı ÇimenYazarın Tüm Yazıları

AlıyorsuNUXX ve çok seviyorsuNUXX

En sevdiğiniz kalem, vazgeçemediğiniz not defteri, değerli taşlarla süslü tirbüşonunuz veya kahvenizi sıcak tutan termos

Hayatın detaylarda saklı olduğunu bilenlerin adreslerinden biri olan Nuxx, geçtiğimiz günlerde bir yaşına bastı. Sürprizlerle dolu bu şehirli marka, özellikle hediye verme sanatına benzersiz seçenekler ekliyor.

Nuxx, Türkiye’nin lider ve dünyanın önde gelen ofis mobilyası markalarından Nurus’un yaşamdaki detaylar için hazırladığı bir öneri. Kişisel aksesuarlardan dekorasyon objelerine, mobilyadan aydınlatmaya, hobiden ofis aksesuarlarına kadar, yaşam alanlarını kişiye özel kılacak pek çok ürünün yer aldığı Nuxx, yepyeni bir alışveriş alışkanlığı yarattı bizlerde. Ayrıntılarında dinamik ve renkli bir yaşamı, özgünlükle buluşturan Nuxx koleksiyonu, yerli ve yabancı pek çok ünlü tasarımcının ürünlerini Türkiye’de meraklılarının beğenisine sunuyor. Philippe Starck, Defne Koz, Karim Rashid, Marcel Wanders, Koray Ozgen, Norman Foster, Alessandro Mendini, Ettore Sottsass ve Ron Arad, çok özel ürünlerini bulabileceğiniz ünlü tasarımcılardan bazıları. Nuxx’un İstanbul ve Ankara’daki toplam altı mağazası, (Addresistanbul, İstinyePark, Panora, City’s Nişantaşı, Nurus Levent, W Hotel Akaretler) markanın meraklılarının uğrak noktası olmuş durumda.

Dünyaca ünlü markaların ürünlerinden oluşan bir ürün gamına sahip Nuxx mağazalarında, yıllar süren titiz bir seçim sürecinin sonucu olarak renkli, dinamik, benzersiz ve kendini sürekli yenileyen hediye alternatifleri bulabiliyorsunuz. "Tarzını sadece giyimiyle taşıyanların değil hayatlarının her anına yansıtabilenlerin markası" olarak tanımlanan Nuxx, anneler günü, babalar günü, sevgilier günü, yılbaşı, doğumgünleri ve yeni evlenenler için yüzlerce sıradışı hediye alternatifi yaratmış.

Nuxx, ilerleyen günlerde Fransız ve İtalyan gurmelerin eşliğinde ev sahipliği yapacağı, şarap tadım ve makarna pişirme günleriyle, müdavimleri için sadece bir mağaza değil, aynı zamanda hayatlarına keyif katan bir alışkanlık olacağının da müjdesini veriyor.

Hangi markaları bulabilirsiniz?

Eğlenceli tasarımlarıyla Alessi, Türkiye’ye ilk defa Nuxx’la gelen İskandinav Menu, yalın çizgisiyle tüm yaşam alanlarına uyum sağlayan Arper, ironik ve kitsch tasarımlarıyla Seletti, dev saksıları, ünlü tasarımcıların heykelsi ürünleriyle Serralunga, ofislere renkli dünyasıyla hayat katan Nava, 800 yıllık kağıt üreticiliği deneyimini, kırtasiye aşkınızı alevlendirecek ürünlere yansıtan Fabriano, tüm dünyada kendi kitlesini yaratan, dayanıklılığı ve çarpıcı renkleriyle öne çıkan çantaları ve seyahat ederken de stilinizi tamamlayacak seyahat grubu ürünleriyle Mandarina Duck, mimarlık ve tasarım tutkunları için heykelsi duruşlarıyla yenilikçi Artifort, zarif tasarımıyla aydınlatmayı mekanın bir parçası haline getiren Fontana Arte, şarap zevkini bir yaşam tarzı olarak benimseyenler için şarap üretimi, mahzen yönetimi, şarap tadımı ve servisinde ihtiyaç duyulabilecek, 80 yıllık deneyimle tasarlanmış çok özel ürünleriyle L’atelier Du Vin, eğlenceli, estetik, şaşırtıcı, fonksiyonel, akıllı ve kaliteli tasarımlar sunan Normann Copenhagen, kalite ve yalın tasarım anlayışını bir araya getiren Stelton, konfor, dayanıklılık ve kaliteyi bir arada sunan Walter Knoll.

Değişik dokular

2008 yaz koleksiyonunda canlı yeşil, mavi ve sarı çok revaçta olacak. Kumaşlarda dokuma teknikleri olarak natürel elyaflarla sentetik elyafları beraber kullanarak değişik dokular elde ediliyor. Duvar kaplaması arıyorsanız, Omexco, Arte, Casamance ve Designersguild gibi çok iyi ve kaliteli tasarımları üreten firmaları Türkiye’de temsil eden Homteks’e uğramadan geçmeyin. www.homteks.com

Sihirli adres web’de

Natuzzi, Mercantini, Febal, Cattelan, Arflex gibi pek çok markanın mobilyalarını bulabileceğiniz Sihir Mobilya, yenilenen web sitesiyle artık bir tık uzağınızda. Görselliğin ön planda olduğu, ziyaretçilerine adeta mağaza içinde geziyormuş hissi veren www.sihirmobilya.com, özellikle her dakikası değerli şehirli kadınlar için ideal.

Hamak’ta uyumak...

Gibisi var mı? Yok! O zaman bu yaz önce iki ağaç buluyoruz. Ve arasına Elite Home&Garden’ın rengarenk hamaklarından birini geriyoruz. Jobek marka bu hamaklar, vücuda tam uyumlu olarak, antibakteriyel ve solmayan kumaşlarla tasarlanmış.

Tel: (0212) 267 01 80,
Yazarın Tüm Yazıları