Alışverişte 5. mevsim:Bayram

Güncelleme Tarihi:

Alışverişte 5. mevsim:Bayram
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2009 00:00

Birbirinden renkli kampanyalar düzenleyen AVM’ler, organizasyonlar, festivaller, konserler ve hediyelerle bayram ve yılbaşına şimdiden hazır. Bayram ve yılbaşı hazırlıklarını tamamlayan alışveriş merkezleri, Başkentlileri bekliyor.

Haberin Devamı

10. yaşını kutluyor

TÜRKİYE’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ankamall AVM, onuncu yaşına girdi.
149 bin metrekare kapalı alanı, 108 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunan ANKAmall, 10 yılda iki büyük ödülün de sahibi oldu. 2002 yılında Perakende Güneşi Ödülleri kapsamında yılın müşteri hizmeti uygulaması ödülünü kazanan AVM, 2007 yılında da Birleşik Markalar Derneği’nin Yılbaşı Konsept ve Tasarım Yarışması’nda AVM kategorisinde ikincilik ödülü aldı.
Bayram hazırlıklarına devam eden AVM, bayram alışverişlerinin rahat yapılabilmesini sağlamak amacıyla 6 bin araçlık açık ve kapalı otopark alanlarında da ek önlemler aldı.
Domuz gribi nedeniyle önlemler alınan AVM’de gribe karşı nanoteknolojik savunma kalkanı oluşturuldu. Nanoteknolojik ürün ile 90 gün boyunca koruma sağlanabiliyor. ANKAmall yönetiminin yanısıra Kurban Bayramı ve 10. Yaşı ile birlikte çifte bayram kutlayacak olan ve 311 mağazaya ulaşan ANKAmall’ın milli takımı niteliğindeki ünlü markaları Ankaralılara rahat bir alışveriş yapma imkanı sağlamak için seferberlik ilan ettiler.

Haberin Devamı

Başkent’in ilk yeşil AVM’si

TÜRKİYE’nin Breeam Sertifikası’na sahip en büyük binası ve Ankara’nın ilk yeşil alışveriş merkezi olan Gordion AVM, 50 bin metrekarelik kiralanabilir alanda 150’den fazla mağazasıyla Başkentlilere hizmet veriyor.
17 Eylül’de kapılarını açan AVM, gayrimenkul yatırım ve geliştirme şirketi Redevco’nun Türkiye’de tamamladığı ilk projesi.
Gordion AVM konseptinin ilhamı, yerel tarih ve mimari unsuru olan Gordion düğümünden alındı. Merkez, Cinebonus’un işlettiği ve Ankara’nın 13 salonlu en büyük sinemasını da bünyesinde bulunduruyor. Gordion Alışveriş Merkezi, binanın çevresel performansının sürekli olarak iyileştirilmesini sağlamak için “Kullanımda BREEAM” sertifikası için de başvuruda bulunmaya hazırlanıyor. Gordion, Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumları olan ODTÜ, Hacettepe, Bilkent ve Başkent Üniversiteleri’ne yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

Ödüllü AVM’den yılbaşı hediyesi

ARMADA, yeni yılda bir ziyaretçisine 2010 model Jaguar XF 3.0 Diesel Luxury marka araç hediye ediyor. 28 Şubat 2010’a kadar devam edecek olan kampanyada, yapılan her 100 TL ve katları tutarında alışverişle, Jaguar XF 3.0 Diesel Luxury kazanma şansı da artıyor.
Teknik olarak tamamen yenilenen kampanya sistemi ile kampanyaya katılmak da kolaylaştı. Yeni sistem ile ne kadar alışveriş yaparsanız yapın, sadece bir kupon üzerinde yer alan şans numaralarınızı kampanya sonuna kadar saklamanız yeterli oluyor.
Yaklaşık 32 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan Armada’da, 45 ila 2 bin metrekare arasında değişen büyüklükte, pek çok sektöre ait toplam 165 mağaza bulunuyor.  Avrupa’da Yılın Alışveriş Merkezi 2004 ödülünün sahibi olan Armada AVM, sosyal ve kültürel beklentileri karşılamak amacıyla, 11 sinema salonu ile de hizmet veriyor.

Haberin Devamı

Bayramda festival coşkusu yaşanacak

BAYRAM tatili boyunca sürecek olan Festival Günleri ile Acity Outlet Alışveriş Merkezi müşterileri çifte bayram yaşayacak.
Acity, ünlü sanatçılar, animasyon gösterileri ve yarışmalarla bayramı Ankara’da geçirenler için alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmezi olacak. Bayram haftası süresince, Soner Arıca, Muhteşem Caz Orkestrası ve Öykü-Berk, Başkentlilere keyifli anlar yaşatacak. Acity Outlet’te geleneksel hale gelen indirim günleri ve kampanyalar da bayram boyunca devam edecek. Buz Pisti, Playland Oyun Alanı, Tiyatro gösterileri, Masal Kahramanları ve hediyeler ise çocukları bekliyor olacak.
Yenimahalle bölgesinde 72 milyon Dolarlık bir bütçeyle inşa edilen Acity AVM, 140 mağazası ve bin 500 çalışanı ile Beşkentlilere hizmet veriyor. AVM’de nikah salonu, toplantı merkezi ve tiyatro gibi alanlar da bulunuyor.

Haberin Devamı

Geleneksel yılbaşı çekilişi

KARUM Alışveriş Merkezi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yılbaşı çekilişi, bu yıl 1 Aralık-31 Ocak tarihleri arasında yapılacak.
Bir şanslı Karum müşterisinin bu yıl alacağı hediye, 2010 model Fiat Grande Punto olarak belirlendi. 1991 yılından bu yana Başkentte hizmet veren Karum, üç çarşı, dört ofis, iki otopark katı ile dokuz kattan oluşuyor. Merkez, sergiler, sanatsal etkinlikler, mini konserler, dans ve okul gösterileri ile kurulduğu günden bu yana Başkente ve Başkentlilere önemli bir dinamizm sağlıyor.  360 mağazanın yer aldığı Karum Alışveriş Merkezi, sorunsuz ulaşımı, birçok semte yürüme mesafesinde bulunması, pratik ve buluşulabilir bir nokta olması ve gezilebilir ölçekteki büyüklüğü ile şehir hayatını sevenlerin öncelikli tercihi olmayı da sürdürüyor.

Haberin Devamı

Kazançlı alışverişin merkezi

DİVAN Alışveriş Merkezi, “Kazançlı Alışverişin Merkezi” sloganı ile kapılarını açtı. Kuzu Grubu’nun ilk AVM’si olan Divan, aynı zamanda lüks konutlarla da destekleniyor.
Toplam altı kattan oluşan Divan Alışveriş Merkezi, 18 bin 200 metrekare kapalı, 9 bin metrekare kiralanabilir alana sahip. Bu alanda toplam 33 adet mağaza, Başkentlilere hizmet veriyor. Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Acil Girişi karşısında olan AVM, Sanatoryum Hastanesi ile de komşu. Günlük 5 bin kişilik bir hareketliliğe sahip olan Divan AVM, bölgenin sosyo-ekonomik konumuna göre markalarla hizmet veriyor.
Divan AVM yetkilileri, Mol Mağazacılık ile Aydi Ayakkabı Mağazaları’nın özel kampanyalarıyla ve Carrefour’un marka market olarak uyguladığı özel fiyat politikasıyla, bölgenin renkleneceğini ifade ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!