Sweatshirt Erkek modelleri - En iyi, ucuz kaliteli sweatshirt erkek fiyatları ve tavsiyeleri

Güncelleme Tarihi:

Sweatshirt Erkek modelleri - En iyi, ucuz kaliteli sweatshirt erkek fiyatları ve tavsiyeleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2020 04:18

Hem kış aylarında hem de mevsim geçişlerinde giyilen erkek sweatshirt modelleri, pamuk, polyester ve süprem gibi kaliteli kumaşlardan imal edilmektedir. Esneme payı yüksek olan likralı modeller de sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. 2020 yılının en ucuz ve en kaliteli erkek sweatshirt modelleri hangileri? Sizin için araştırdık.

Haberin Devamı

Kapüşonlu sweatshirtler ise kazak, ceket ve hırka gibi daha çok kışın giyilen kıyafetlere alternatif olarak satın alınıyor. Soğuktan koruyan bu ürünlerin birçoğu kalın ve kaliteli kumaşlarla üretildiği için de tercih edilmektedir. 10'dan fazla renk seçeneğiyle alıcıların beğenisine sunulan ürünler, hem mağazalardan hem de online platformlardan satın alınabilir.

 Erkek Sweatshirt Nedir?

 Sweatshirt'in İngilizcedeki karşılığı kazak olsa da, bizde daha çok uzun kollu tişört ya da ince kazak olarak geçiyor. Erkekler dışında kadın ve çocuklar için de özel üretilen sweatshirt modelleri mevcuttur. Bazı modeller ise unisex kategorisinde yer alıp hem erkekler hem de kadınlar tarafından giyilebilir.

 Erkek Sweatshirt Modelleri Nerelerde Giyilir?

 Spor bir kıyafet olan sweatshirt'ler, serin havalarda ve mevsim geçişlerinde giyiliyor. Rahat olması nedeniyle günlük hayatta, yürüyüş ve koşu yaparken de sıklıkla tercih edilmektedir.

Haberin Devamı

 Erkek Sweatshirt Modelleri Nasıl Giyilir?

 Erkekler için özel olarak üretilmiş sweatshirt modelleri, genellikle eşofman ve spor ayakkabı ile birlikte kombin yapılıyor. Sweatshirtler, kapri şortlar ve kot pantolonlarla da giyilebilir.

 Erkek Sweatshirt Modelleri ve Çeşitleri Nelerdir?

 1- Baskılı Erkek Sweatshirt Modelleri:

 İlk seçenekler arasında özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği baskılı sweatshirtler yer alıyor. Sade tasarımlardan hoşlananlar, harf ve sayı baskılı modellerden birini seçebilir.

 2- Çizgili Sweatshirt Modelleri:

 Retro tarzın yeniden moda olması ile birlikte çizgili swearthirtlere rağbet de arttı. Genelde dikey çizgilerden oluşan bu şık modellerde turuncu, yeşil, sarı, turkuaz gibi canlı renk seçenekleri de mevcut.

 Erkeklere özel üretilen diğer modeller arasında, düğmeli polo sweatshirt, tam fermuarlı ve 2 iplik kumaşından imal edilmiş sweatshirtler yer alıyor.

 Erkek Sweatshirt Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 Öncelikle sweatshirtin mevsimlik mi yoksa kışlık mı olacağına karar verilmelidir. Eğer günlük hayatta giyilecekse daha salaş ve renkli modelleri tercih edilebilir. Kışın ceket ve kaban yerine sweatshirt giyecekseniz polar kumaştan imal edilmiş kapüşonlu modeller arasından seçim yapabilirsiniz. Bu ürünler hem soğuktan hem de yağmurdan koruduğu için her yaştan alıcının tercih ettiği sweatshirtlerin başında geliyor.

Haberin Devamı

 Son olarak ürün ve fiyat karşılaştırması yaparak çok daha hesaplı alışverişler yapabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!