Elektrikli Süpürge fiyatları - En iyi, ucuz kaliteli elektrikli süpürge modelleri ve tavsiyeleri

Güncelleme Tarihi:

Elektrikli Süpürge fiyatları - En iyi, ucuz kaliteli elektrikli süpürge modelleri ve tavsiyeleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2020 12:46

Günümüzde en çok tercih edilen elektrik süpürgelerinin başında toz torbasız süpürgeler geliyor. Kullanımı çok daha pratik olan bu ürünler üstün emiş gücüne sahip olduğu için de tercih edilmektedir. 2020 yılında çok satan, en ucuz ve en kaliteli elektrikli süpürge modelleri hangileri? İşte, tüm detaylar.

Haberin Devamı

Son yıllarda teknolojinin gelişmesi ile birlikte yüksek teknolojili süpürgelere olan ilgi arttı. Özellikle sessiz çalışan süpürgeler, 2019 ve 2020 yılının en çok satan modelleri arasında yer alıyor. Bu ürünler peşin alındığında %20'ye varan indirim fırsatlarından faydalanmak da mümkün.

 Elektrikli Süpürge Nedir?

 Elektrikli süpürge, toz haznesi, kablo sarma düğmesi ve hortum gibi parçalardan oluşan bir ev aletidir. 1906 yılında icat edilen süpürgelere zaman içerisinde birçok yeni özellik eklendi. Perde, tül ve parke temizleme başlığı ek aparatlar da elektrikli süpürgeler ile birlikte satılmaktadır.

 Elektrikli Süpürge Ne İşe Yarar?

 Elektrikli süpürge gözle görülmeyecek kadar küçük olan tozları dahi çeker. Yüzeysel değil derinlemesine temizlik sağladığı için enerji ve zamandan tasarruf edilmesini sağlar.

Haberin Devamı

 Elektrikli Süpürge Nasıl Kullanılır?

 Şarjlı olan modelleri hariç tüm elektrikli süpürgeler, fişe takılarak çalıştırılmaktadır. Açma - kapama düğmesi aynı olduğu için kullanımı son derece pratiktir. Süpürgenin çekiş hızı ise manuel olarak ayarlanabilir.

 Bu ev aletlerinin kullanımında dikkat edilmesi belli başlı hususlar var. Kabloyu fazla hızlı çekmek süpürgenin devrilmesine ve zarar görmesine neden olabilir. Süpürge kapatılmak istendiğinde fişi çekerek değil düğmesine basarak kapatılmalıdır.

 Elektrikli Süpürge Modelleri ve Çeşitleri Nelerdir?

 1- Sessiz Elektrikli Süpürgeler:

 Yeni nesil elektrikli süpürgelerden çıkan ses sadece 55 - 60 dB aralığındadır. Avrupa ve Amerika'dan sonra Türkiye'de de rağbet gören bu süpürgelerin motor gücü ise 650 Watt'dır.

 2- Şarjlı Elektrik Süpürgeler:

 Hem sessiz çalışan hem de şarj edilebilen süpürgeler de bu yılın en çok satan modelleri arasında yer alıyor. Motoru led aydınlatmalı olan bu ürünler 'lik indirim oranlarıyla satışa çıkarılıyor.

 Diğer elektrikli süpürge modelleri:

 Toz torbasız dik elektrikli süpürge

 Su hazneli elektrikli süpürge

 Islak kuru elektrikli süpürge

 Elektrikli Süpürge Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 1- Kablonun Uzunluğuna:

Haberin Devamı

 Kısa kablolu elektrikli süpürgeler diğer modellere oranla daha ucuzdur. Buna karşın kullanım imkanları sınırlıdır. Bir odadan diğerine geçerken sürekli priz değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

 2- Garanti Süresine:

 Piyasadaki elektrikli süpürgelerin garanti süreleri 1 - 4 yıl aralığındadır. Uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz bir elektrikli süpürge istiyorsanız en az 2 yıl garantili olan süpürgelerden birini satın almalısınız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!