Alışveriş Canavarı diye bir site açılmış aman ne orijinal

Üç gün önce, yayına başlar başlamaz haberi geldi; Alışveriş Canavarı diye bir internet sitesi açılmış. Alışveriş sitesi haliyle.

Arkadaşlar telefon edip dalgalarını geçtiler, ben de Alışveriş Cadısı’yım ya. Aman ne komik.

Artık çok sıkıldığım bir konuda benimle yeniden maytap geçilmesine sebep olduğundan, daha baştan gıcık oldum siteye, görmeden...

Fakat tamamen görmezden gelemeyeceğimden, bir girip bakayım dedim. Canavar, Cadı’yı dövermiş gibi geliyor kulağa çünkü. Koskoca canavar yani... Sakın pabucum dama atılmasın?

Tıklayınca fark ettim ki, korkacak bir durum yok. Bir defa logoya bakılırsa bu Alışveriş Canavarı, Sevimli Hayalet Casper çapında. 90’larda çocuk olanlar hatırlar; Dinozor Denver diye bir çizgi film vardı. İşte nasıl olmuşsa son dinozor yumurtası 20. yüzyıla kadar korunmuş da, içinden sevimli bir yavru dinozor çıkmış, mahallenin çocukları da adını Denver koymuş.

Logodaki canavar tıpatıp Denver. Birebir kopyası.

Görünüşte pek çok kategori var: Hediye Canavarı, Elektronik, Bilgisayar, Telefon, Oto Aksesuvar, Altın & Mücevher, Bebek & Çocuk & Oyuncak, Sağlık & Güzellik, İç Giyim, Spor, Kırtasiye, Büro Araç & Gereçleri, Kitap & DVD, Çiçek, Çanta, Sürpriz Planlama ve Canavar Accessories. Evet evet, yanlış okumadınız; Canavar Accessories. Kendi markalarını yaratmışlar ve çanta, kolye, küpe, bilezik satıyorlar. Şimdi ben buradan aldığım abiye çantayla bir davete katılsam, kadının biri "Çantan ne güzel, nereden aldın" diye sorsa, ben ne cevap vereceğim? Canavar’dan aldım mı?

Dediğim gibi pek çok ana kategori ve bunların altında onlarca alt başlık var. Hepsi tıklım tıklım dolu olsa, mesele yok, en sık ziyaret edilenler listeme ekleyebilirim siteyi. Fakat yeni açıldığından olsa gerek pek çok başlığın altı boş. Buna karşılık sonsuz çeşitte kadın iç çamaşırı var. Siteyi hazırlayanlar kesin erkek ve kadroda tek kadın bile yok. Ben bu kadar g-string’i daha önce bir arada görmemiştim.

Dediğim gibi birkaç hafta sonra tekrar girip bir bakmak lazım. Şimdilik heyecan uyandırıcı bir durum yok.
Yazarın Tüm Yazıları