GeriSeyahat Alışveriş
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Alışveriş

Alışveriş

Oliviera’da temmuz indirimi

Ege kıyısında Maldivler tatili imkânını sunan Oliviera, Türkiye’nin bir adaya tek başına kurulan yegâne oteli. İzmir’in Dikili ilçesindeki Bademli Köyü’nden tekneyle 10 dakikada ulaşılıyor. Tüm sahili ince kumla kaplı. Modern villalarında ve İngiliz şatolarına benzeyen ana binasında toplam 30 odası, SPA ve farklı restoranları bulunuyor.
Adanın her yönünde farklı kıyı özellikleri görülüyor, denizaltı doÄŸasını merak edenler için cazip. Otelin dalış merkezinden ekipman kiralayıp, saati 175 TL’ye dalış yapabilir, zodyak botla adaların arasında tura çıkabilirsiniz. Oliviera, temmuzda fiyatlarında yüzde 20’ye yakın indirim yaptı. Ä°ki kiÅŸi yarım pansiyon 600 TL. Hafta içinde dört gece kalan üç gece ödüyor. (www.olivieraresort.com)  Â

Selimiye’nin temiz sularında ferahlayın

Palmetto Beach Hotel, Marmaris’e 50 dakika uzaklıktaki Selimiye Köyü’nde. Kendine ait plajı ve açık havuzu bulunuyor. Palmetto Beach Garden Restaurant’ın mönüsünde ızgara balık, fast-food ve Osmanlı mutfağından seçenekler var. 20 odası ile misafirlerini ağırlayan Palmetto, haziran-ekim ayları arasında hizmet veriyor. Temmuzda 2 kişi kahvaltı dahil 180 TL. (Tel: 0252 446 42 98)

Safranbolu’da nostaljik bağ evi

Safranbolu’nun simgesel yapılarından Paçacıoğlu Bağ Evi, 4 yıl süren restorasyonun ardından 8 odası ile hizmet vermeye başladı. Yaklaşık 130 yıllık binanın yerden tavan döşemelerine kadar orijinal hali korundu. 31 Ekim’e kadar açık olan bağ evinde 2 kişi konaklama ücreti 250 TL’den başlıyor. Bu fiyata kahvaltı dahil. (www.pacacioglubagevi.com)

Dubai’yi keşfedin

Odeon Tours 17 Temmuz’da  Dubai’ye 5 günlük tur düzenliyor. Dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab, Emirates Towers ve ünlü Jumeirah Plajı ziyaret edilecek yerler arasında. Tura katılım ücreti 599 Euro’dan başlıyor.
(www.odeontatil.com)

Hafta sonu Assos Bozcaada

Mika Tur, her cuma akşamı Assos ve Bozcaada’ya tur düzenliyor. 3 günlük gezide Bozcaada’da bulunan sualtı müzesini görebilir, 9 kez yıkılıp her defasında Assos’ta yeniden kurulan Truva Antik Kenti’ni gezebilirsiniz. Ayrıca Gelibolu’daki Çanakkale Şehitliği de ziyaret edilecek yerler arasında. Fiyatı 175 TL’den başlıyor. (www.tatilbudur.com.tr)

Alaçatı’da huzur bulun

Cumbalı Konak toplam 14 odalı. Yıl boyunca açık. Merkeze 2 dakika, Alaçatı plajları, sörf okulları ve Ilıca Plajı’na 3 kilometre uzaklıkta. Oda fiyatları 300 TL’den başlıyor. (www.cumbalikonak.com)

DJ Vanesso Mambo Beach’te

Mambo Beach Club, Foça merkezinden yaklaşık 25 km uzaklıkta, Yeni Foça’da. Dans şovları ile elektronik müziği buluşturan DJ Vanesso Moreno, 13 Temmuz Cumartesi akşamı Foça Mambo Beach Club’da sahne alacak. Etkinliğe giriş ücreti 30 TL.  (www.mambobc.com)

Slovenya & Klasik İtalya turuna katılın

Saltur, 14 Temmuz’da 8 gün Slovenya & Klasik İtalya turu düzenliyor. Venedik, Floransa, Siena, San Gimignano, Roma, Napoli ve Slovenya’da Ljubljana gezilecek yerler arasında. Fiyatı 1290 Euro’dan başlıyor. (www.saltur.com.tr)

Göcek’te dinlenin

Mr. Dim Apart Otel, Fethiye’ye 30, Dalaman Havaalanı’na 22 kilometre uzaklıkta. Otelin 13 apartında yatak odası, oturma alanı ve mutfak yer alıyor. Spor salonu, saunası, restoranı ve açık yüzme havuzu bulunuyor. Denize uzaklığı 500 metre. Göcek Marina’ya gitmek için otelden bisiklet bulabilirsiniz. İki kişi temmuzda kahvaltı hariç 75 Euro
(www.mrdimapartotel.com).

False