Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:

Güncelleme Tarihi:

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 12:32

- "Denizli'den puanlarla dönmemiz gerekiyor. Bunu da yapacağımızı düşünüyorum"

Haberin Devamı


MALATYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, "Denizli'den puanlarla dönmemiz gerekiyor. Bunu da yapacağımızı düşünüyorum" dedi.

Buz, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sahalarında 2-1 kazandıkları Giresunspor maçına coşkulu başladıklarını, maçın başında attıkları 2 golle müsabakadan galip ayrıldıklarını söyledi.

Giresunspor maçında futbolcuların iyi bir performans ortaya koyduklarını vurgulayan Buz, "Onları tebrik ediyorum. Sevindirici bir diğer yön de taraftarlarımızın 90 dakika arkamızda olması. Taraftarlarımızda artık şu oturdu diye düşünüyorum; bu takım iyi mücadele ediyor, son dakikaya kadar puan kovalıyor. Bu düşünce bizi çok ama çok mutlu etti. Ligde 31 puan yapmak önemliydi. Bunun için mutluyuz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ön liberoda alternatif oyuncuları bulunduğunu ifade eden Buz, şunları kaydetti:

"Aslanlar gibi savaşan bir Ali Sakal'ımız var. Milli takım kaptanı olan Azubuike'miz var. Çok tecrübeli ve klas bir oyuncumuz Sedat Ağçay'ımız var. İki tane on numara pozisyonunda oynayacak futbolcumuz var. Sunday Mba ile İrfan Başaran'ımız var. Hal böyle olunca herkes bu takımda oynamak istiyor. Kadro derinliğinde futbolcularımız da fiziksel açıdan hazır olduğu için, ben de tercih yapıyorum. Yani kafamda oturmuş bir şablon var. Fakat futbolcularımızın hırsı ve azmi beni tercih yapmaya zorluyor. Bu hem takım açısından hem de benim açımdan çok pozitif bir durum."

Ligin sonlarına yaklaşıldıkça müsabakaların zorluk derecesinin de artmaya başladığını kaydeden Buz, "Bu hafta Denizlispor'a konuk olacağız. Onlar da haftayı moralsiz kapattı. Alt sıralarda çıkış arayan bir ekip. Rakibimiz açısından mutlak kazanılması gereken bir maç konumunda. Çok önem arz ediyor. Onlar da kendi sahasında kazanmak istiyor. Ancak bizim de çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Bizim de puan ve puanlara ihtiyacımız var. Denizli'den puanlarla dönmemiz gerekiyor. Bunu da yapacağımızı düşünüyorum" diye görüşlerini aktardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!