Aliağa Cup Basketbol Turnuvası Başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Aliağa Cup Basketbol Turnuvası Başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2015 17:38

TÜRKİYE BASKETBOL 1. LİGİ TAKIMLARINDAN SOCAR SPOR’UN EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENECEK OLAN ‘ALİAĞA CUP BASKETBOL TURNUVASI’ İÇİN SON HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI.

Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Socar Spor’un ev sahipliğinde düzenlenecek olan ‘Aliağa Cup Basketbol Turnuvası’ için son hazırlıklar tamamlandı.
Sinpaş Denizli Basket, Best Balıkesir ve Gelişim Koleji Basketbol Takımları’nın katılımıyla gerçekleştirilecek olan turnuva, 30 Eylül ve 2 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Turnuvadaki rakiplerini Aliağa’da Enka Salonu’nda misafir edecek olan Socar Spor’un Genel Menajeri Levent Türknas, bu yıl ilk defa Aliağalı basketbol severlerin önünde sahaya çıkacaklarını belirterek, sadece Aliağalıların yanı sıra tüm bölge halkını turnuvayı izlemeye davet etti.
Türknas, "2015-2016 sezonuna yönetim olarak Aliağa seyircisi önünde oynama kararı aldık. Bildiğiniz üzere salon sporlarında seyirci desteği çok önemli orta bütçeli seyir zevki yüksek bir takım oluşturduğumuza inanıyorum. Ev sahipliğini yaptığımız Aliağa Cup turnuvasında bizimle aynı ligi paylaşacak olan denk takımlar ile mücadele edeceğiz. Lig hazırlığında eksikliklerimiz görmek bizim için önemli. Turnuvada göstereceğimiz performansa göre ihtiyaç halinde oluşturduğumuz takımda takviyelere gideceğiz. 3 gün sürecek turnuvamız Enka Salonunda 30 Eylül Çarşamba günü saat 16:00 da Gelişim Koleji Socar Spor arasında yapılacak karşılaşma ile başlayacak. İlk kez Aliağalı seyircisi ile tanışacağımız için bunu önemsiyoruz. Tüm basketbol severleri turnuvamıza bekliyoruz" dedi.
"Gazetecilerin Socar Spor’un ligdeki iddiası nedir?" sorusuna da yanıt veren Türknas, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Orta bütçeli bir takım oluşturmamıza rağmen iyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Fakat yüksek iddiası olan güçlü takımlarda oluşan bir ligin içinde yer alıyoruz. 18 takımda oluşan ve 34 hafta sürecek olan bir maratonda en iyi derece ile bitirmek ve Play off oynamak için yola çıktık. Taraftarlarımız yanımızda olduğu takdirde başaramamamız söz konusu bile değil, bizler yönetim kurulumuz ve teknik ekibimiz ile başarmak için yola çıktık. Ligde ilk karşılaşmamız 10 Ekim tarihinde Adana deplasmanında Adanaspor ile başlayacak. 17 Ekim 2015 tarihinde ligin ikinci haftasında Simpaş Denizli basket ile kendi sahamızda seyircimiz karşısına çıkacağız. Aliağalı basketbol severlerden destekleri için şimdiden teşekkür ederim” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!