Aliağa Belediyesi’nden Temizlik Hareketi

Güncelleme Tarihi:

Aliağa Belediyesi’nden Temizlik Hareketi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2015 10:51

ALİAĞA BELEDİYESİ, KÖPÜKLÜ, KOMPRESÖRLÜ VE JENERATÖRLÜ DEZENFEKTAN ARAÇ ÜSTÜ EKİPMANI İLE BİRLİKTE YIKAMA ARACINI VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNUYOR.

Aliağa Belediyesi, köpüklü, kompresörlü ve jeneratörlü dezenfektan araç üstü ekipmanı ile birlikte yıkama aracını vatandaşların hizmetine sunuyor.
Daha hijyenik bir Aliağa için temizlik faaliyetlerini hızlandıran Aliağa Belediyesi, ilçe halkının hizmetine sunduğu köpüklü dezenfektan aracı ile ilçe sınırları içerisindeki çöp konteynerlerini, minibüs duraklarını, pazar yerlerini, kurban kesim alanlarını, cadde ve sokaklarını dezenfekte edecek.
Aliağa sınırları içerisindeki çöp konteynerlerine atılan evsel atıkların, sinek ve haşere oluşumunu önlenmesi için hijyen hareketi başlattıklarını ifade eden Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdür Vekili Handan Çetiner Şirin, "Bu aracı özellikle, pazar yerlerinde pazar kurulumu öncesi ve sonrasında dezenfekte edilmesinde, kurban kesiminin yapıldığı alanlarda, çöp konteynerlerinin ve çöp araçlarının köpük ile dezenfekte edilmesinde kullanacağız. Aynı zamanda yine vatandaşlarımızın sıklıkla bulunduğu otobüs duraklarının, cadde, sokak ve kaldırımların dezenfekte edilmesi amacı ile de kullanacağız" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!