Ali Yıldırım: "Volkan istediği sürece imza atabiliriz"

Güncelleme Tarihi:

Ali Yıldırım: Volkan istediği sürece imza atabiliriz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2017 14:38

Ali Yıldırım: "Volkan istediği sürece imza atabiliriz"

Haberin Devamı

Volkan Demirel: "40 yaşına kadar oynamak istiyorum"

Tezcan SOLMAZ, Mustafa AKIN - DÜZCE, (DHA) 

Fenerbahçe yeni transferleri Nabil Dirar, Carlos Kameni ve sözleşme yenilen oyuncuları Volkan Demirel ve Hasan Ali Kaldırım için imza töreni düzenledi. Töreni Teknik Direktör Aykut Kocaman, yöneticiler Nihat Özbağı , Ali Yıldırım, Önder Fırat ve eski yönetici Abdullah Kiğılı da izledi. 
Volkan Demirel, imza atarken Ali Yıldırım ile birlikte kameraların karşısına çıktı. Yıldırım, Volkan Demirel'in 15 yıl boyunca Fenerbahçe'nin kalesini koruduğunu hatırlatarak, "Yuvada kaldığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Zaten başka bir yere gitme şansı yoktu. Burada olduğu için teşekkür ediyoruz kendisine. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. Yıldırım'ın ardından konuşan Volkan, "Bundan başka bir şeyi hiçbir zaman düşünmedim. Gönülden Fenerbahçe'li olduğumu herkes biliyor. Bedenim, vücudum, aklım elverdiği sürece Fenerbahçe'ye hizmet etmeye devam edeceğim. Kendi adıma hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.
"VOLKAN İSTEDİĞİ KADAR OYNAYACAK"
Gazetecilerin Volkan Demirel'in imzasının süresini olduğu sorusunu yanıtlayan Ali Yıldırım, "Volkan'ın imzası, Volkan istediği kadar olacak. Şampiyon yaparsa 40 yaşına kadar oynar" dedi. Volkan da "Rekor Müjdat abide. Ben elimden geldiğince forma giymek istiyorum. 40 yaşına kadar forma giymek istiyorum. Rekoru da kırmak istiyorum. İlk formayı giydiğimde rekor konusunu düşünmemiştim. Ama zaman geçtikçe bu hedefi koymuştum. İnşallah bu hedef doğrultusunda hareket edeceğim. Ne kadar çok bu formayı giyip Fenerbahçe'ye hizmet edersem benim için gurur olur" ifadelerini kullandı.
"MUSLERA GALATASARAY CAMİASINDA SEVDİĞİM ENDER İSİMLERDEN BİRİ"
Yapılan kaleci transferinin kendisini zorlayıp zorlamayacağıyla ilgili olarak sorulan soruyu yanıtlayan Volkan Demirel, "Olay zorlamak zorlanmak değil, burada Fenerbahçe'nin başarısı için mücadele ediyoruz. Kim iyi olursa, kim kendisini iyi hissediyorsa sahaya çıkacaktır. Bizim tek istediğimiz şey, Fenerbahçe'yi yukarıya çıkarmaktır" derken, Galatasaray'ın kalecisi Muslera'yla ilgili olarak da "Muslera'yla bazı seyahatlerimizde yemek yemiştik. Saygı duyduğum birisi. Galatasaray camiasındaki ender isimlerden birisi. Kendisini çok sevdiğimi söyleyebilirim" açıklamasında bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-------------------------------
-Volkan Demirel açıklamalar 
-detaylar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!