Ali Turan rest çekti

Güncelleme Tarihi:

Ali Turan rest çekti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2009 00:00

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ile görüştükten sonra Kanal A’ya konuşan Ali Turan, “Artık Galatasaray’da oynamak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

HAFTALARDIR transfer gündemini meşgul eden Ali Turan, Kayserispor’a rest çekip G.Saray’a doğru yelken açtı. Kulübüyle sezon sonuna kadar sözleşmesi olmasına rağmen, ön protokol imzaladığı G.Saray’a devre arasında transfer olmayı kafasına koyan futbolcu, Kayserispor’un 2 Ocak’taki Antalya kampına katılmayacağını açıkladı.
Bu fırsat kaçmaz
Dün Kayserispor’un tesislerinde kulüp genel menajeri Süleyman Hurma ile bir görüşme yapan Ali Turan, çıkışta Kanal A mikrofonlarına şunları söyledi: “Antalya kampına katılmayı düşünmüyorum. G.Saray’da oynamak istiyorum. Böyle bir teklifi bir daha alamam. Kayserispor’dan anlayış bekliyorum.” Kayserispor’da yılda 600 bin TL aldığı ve G.Saray’dan bunun iki katı bir teklif geldiği öğrenilen Ali Turan’ın tavrı ve G.Saray’ın tutumu  Süleyman Hurma’yı kızdırdı. Kayserispor Genel Menajeri, “Ali Turan bu takımın kaptanı. G.Saray’ın bizimle bir kez bile konuşma gereği hissetmeden, rakibinin kaptanını ayartmasını doğru bulmuyoruz” dedi.
Taviz vermez
Süleyman Hurma, şöyle devam etti: “G.Saray’la Gökhan Ünal konusunda da buna benzer olaylar yaşadık. O sezon kafası karıştığı için golcümüzden yararlanamadık. Kayserispor büyük bir kulüptür. Hiçbir dayatma ve zorlamaya boyun eğmez. Gerekirse kaybetmeyi göze alıp, duruşundan asla taviz vermez.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!