Ali Tezel Her Yönüyle SGK’yı Anlatacak

Güncelleme Tarihi:

Ali Tezel Her Yönüyle SGK’yı Anlatacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 12:35

İZASAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI RAHMİ KESKİNOĞLU, “ALİAĞALILARA OLDUKÇA FAYDA SAĞLAYACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ BİR KONUYU İZASAD OLARAK GÜNDEME TAŞIYACAĞIZ.

Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel, İzmir’in Aliağa ilçesinde düzenlenecek ‘Her Yönüyle SGK’ isimli konferansında, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile ilgili bazı bilgiler aktaracak.
İzmir Aliağa Stratejik Araştırmalar Derneği (İZASAD), Aliağa ilçesinde, ‘Her Yönüyle SGK’ isimli bir konferans düzenledi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel’in konuşmacı olarak katılacağı konferansta, katılımcılara Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile ilgili bazı bilgiler aktarılacağı dile getirildi. 26 Şubat Cuma günü saat 19:00’da Aliağa Belediyesi Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek olan konferans hakkında bilgi veren İZASAD Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Keskinoğlu, “Aliağalılara oldukça fayda sağlayacağını düşündüğümüz bir konuyu İZASAD olarak gündeme taşıyacağız. SGK konusundaki bilinmeyenleri, soru işaretlerini tüm yönleriyle ele alacağız. Bu konuda gerçekleştireceğimiz konferansımıza, Türkiye’de sosyal güvenlik konusunda önemli bilgilere sahip olan sosyal güvenlik müşaviri Ali Tezel konuk olacak. Vatandaşlarımızın ücretsiz olarak katılabileceği konferansımıza tüm Aliağalıları davet ediyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!