Alex yarın ülkesine dönecek

Güncelleme Tarihi:

Alex yarın ülkesine dönecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2010 20:22

Fenerbahçe, 2010-2011 futbol sezonunun hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sarı-lacivertliler, gündüz bölümündeki kan ve kuvvet testlerinin ardından Can Bartu Tesisleri'nde akşam yaptıkları çalışmayla günü tamamladı.

Koşu ve pas çalışmalarıyla başlayan antrenmanda sarı-lacivertliler, çabukluk ve dayanıklılık çalışmaları yapıp, yarı sahada çift kale maç oynadı.

TEDAVİLERİ SÜREN FUTBOLCULAR KATILMADI

Sakatlıklıkları nedeniyle tedavileri süren futbolcular takımla çalışmalara katılamadı.

Güiza'nın ağrıları olduğu için antrenmana katılmadığı açıklanırken, dün akşamki sezonun ilk çalışmasına katılmayan bu futbolcuya disiplin yönetmeliği gereği ceza verilecek.

Sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Andre Santos ile Mehmet Topuz da çalışmada yer almadı. Mehmet Topuz'un 2-3 gün sonra takımla çalışabilecek duruma geleceği bildirildi.

2009-2010 sezonunun tamamlanmasıyla ameliyat geçiren futbolculardan Gökhan Gönül, bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı koşu yapıp tesislere girdi. Özer de çalışmalarını takımdan ayrı tesislerdeki salonda sürdürdü. İki futbolcunun Avrupa Şampiyonlar Ligi eleme maçlarına yetişmesinin zor olduğu öğrenildi.

ALEX'E DOĞUM İZNİ

Brezilyalı futbolcu Alex, eşinin yakın zamanda doğum yapacak olması nedeniyle teknik direktör Aykut Kocaman'dan izin aldı.

Eşinin doğumuyla ilgili durum olmasına rağmen, takımla birlikte sezonu açmak için İstanbul'a gelen ve dünkü ilk antrenmanda da yer alan Alex'in, yarınki sağlık kontrolünün ardından ülkesine gideceği bildirildi.

Bu arada, sarı-lacivertli ekibe transferinin yarın netleşmesi beklenen Caner Erkin'in, akşamki antrenmana katılabileceği öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!