Aldan: “CHP’nin Birleştirici Gücüyle Bu Kaosa Son Vereceğiz”

Güncelleme Tarihi:

Aldan: “CHP’nin Birleştirici Gücüyle Bu Kaosa Son Vereceğiz”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2015 15:27

CHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖMER SUHA ALDAN BODRUM'DA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERE KATILDI

CHP Muğla Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ömer Süha Aldan, Bodrum’da düzenlenen basın toplantısının ardından CHP Bodrum Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerle mahalle ziyaretleri yaptı. Aldan, “’Önce insan! Önce birlik! Önce Türkiye!’ diyebilmek için tek çare CHP!” dedi.
CHP Bodrum İlçe Başkanlığının düzenlediği basın toplantısında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile de bir araya gelen Ömer Süha Aldan, il genelini kapsayan seçim çalışmalarını Bodrum Yarımadası’nda sürdürdü. CHP Muğla Milletvekili ve Adayına Bodrum’daki ziyaretlerinde; CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP’li Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri ve CHP Bodrum eski İlçe Başkanı Kerim Cangır ve partililer eşlik etti.
“TEK AKIL İLE BU İŞLERİN YÜRÜMESİNİN MÜMKÜN DEĞİL”
İlk olarak Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi’ndeki CHP Yalıkavak mahalle temsilciğini ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Ömer Süha Aldan ve CHP’li heyet, daha sonra bölgedeki esnaflara da ziyaretlerde bulundu. Yalıkavak esnafıyla tek tek sohbet ederek yaşadıkları sorunlar hakkında da bilgiler aldı. İktidara geldiklerinde ise yaşanan bu sorunların hiçbirisinin kalmayacağını çünkü “Önce İnsan, Önce Birlik, Önce Türkiye” diyerek yola çıktıklarına vurgu yaptı. Ömer Süha Aldan, karşılaştığı vatandaşların her birine tek akıl ile bu işlerin yürümesinin mümkün olmadığını, 1 Kasım seçimlerinde CHP’nin tek başına iktidara geleceğini, birliği ve beraberliği koruyarak sorunları ortak akılla ortadan kaldıracaklarını söyledi.
“HEP BİRLİKTE TÜM BUNLARA BİR SON VERELİM”
CHP Muğla Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ömer Süha Aldan, esnaf ziyaretlerinin ardından ise Yalıkavak Geriş Mevkii’nde bir vatandaşın Hacı mevlidine katılarak vatandaşlarla birlikte dua etti. Mevlit sonrasında Yalıkavak Gökçebel Mevkii’nde düzenlenen kahve toplantısına katıldı. Kendisini ilgiyle karşılayan vatandaşlarla sohbet eden Aday, 1 Kasım seçimlerine sayılı günler kaldığını belirterek, “Özellikle terör olayları nedeniyle yaşanan kaosa ve ülkenin içinde bulunduğu buhranlı duruma, Cumhuriyet Halk Partisi’nin birleştirici gücüyle hep birlikte bir son verelim.” dedi.
Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği tarafından Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen iftara da katılan Aldan, “İlçe Başkanımız Recai Seymen ve ilçe yöneticilerimizle, Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği Başkanımız Sayın Cem Yalçın ile birlikte Dede Mustafa Eyidoğan’ın ve alevi vatandaşlarımızın dualarına eşlik etmekten büyük mutluluk duydum.” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!