Albayrak: Bu sezon şampiyon olacağız

Güncelleme Tarihi:

Albayrak: Bu sezon şampiyon olacağız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2007 09:40

Trabzonspor'un kuruluşunun 40. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, 40. yıl balosu düzenledi.

Haberin Devamı

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Ziya Doğan ve bordo-mavili futbolcuların yer aldığı baloya, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon Emniyet Müdürü Arif Akkale, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, Trabzonspor Kulübü Eski Başkanlarından Özkan Sümer, Salih Erdem, eski futbolcular ile davetliler katıldı.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak yaptığı konuşmada, geçen sezon zor koşullarda göreve geldiklerini belirterek, “Sezonu 4. sırada bitirmeyi başardık. Bu sezon da hedeflerimiz büyük. İnşallah, lige iyi başlayarak bu sezon şampiyon olacağız” dedi.

Albayrak, hedefleri arasında stat projesinin de yer aldığını ifade ederek, “Trabzonspor'a yeni bir stat kazandırmak istiyoruz. İnşallah, Trabzon'a yeni bir stat kazandıracağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Çiğdem Tunç'un sunuculuğunu yaptığı gecede Grup Feluka, Semiha Yankı, Zeynep Başkan ve Petek Dinçöz sahne aldı. Sahneye Trabzonsporlu futbolcuları çağıran Petek Dinçöz, futbolcularla birlikte Samanyolu isimli şarkıyı söyledi.
Gecede davetlilere hazırlanan Trabzonspor belgeseli de izlettirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!