Alanyasporlu futbolcular öğrencilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Alanyasporlu futbolcular öğrencilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 17:35

Alanyasporlu futbolcular öğrencilerle buluştu

Haberin Devamı

 

ALANYA, (DHA) - AYTEMİZ Alanyasporlu futbolcular, 'Alanyasporum Okulumda' projesi kapsamında Özel Hamdullah Emin Paşa (ÖHEP) Okulları'nda düzenlenen söyleşiye katıldı.
Aytemiz Alanyaspor Kulübü ile Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı 'Alanyasporum Okulumda' projesinin 3'üncü durağı Özel Hamdullah Emin Paşa (ÖHEP) Okullarında futbolcular ve öğrenciler bir araya geldi. Okulda düzenlenen söyleşiye, Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, futbolcular Haydar Yılmaz, Donald Guerrier, Zdenek Zlamal ve Emre Nefiz katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanan turuncu yeşilliler daha sonra soruları yanıtladı.
Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu da 2023 yılına kadar sürdürmeyi planladıkları projeyle, fair play kurallarına uyan, bilinçli taraftar kitlesine sahip olmak, öğrencilerin spora özendirilmesi, lisanslı ürün kullanımı ve passolig uygulamasıyla tanıştırılmasının hedeflendiğini söyledi. Futbolcular, söyleşinin ardından formalarını imzaladı. ÖHEP Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Dizdaroğlu ve ÖHEP Lisesi Müdürü Kenan Saygı ise turuncu yeşillilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Proje kapsamında turuncu yeşilli kulübün lisanslı ürünleri indirimli olarak ÖHEP Okulları'nda satışa sunuldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!