Alanya Turizm ve Sanat Festivali başladı

Güncelleme Tarihi:

Alanya Turizm ve Sanat Festivali başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2016 10:23

Alanya Turizm ve Sanat Festivali başladı

Haberin Devamı

 

Engin ANAK/ALANYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde bu yıl 16'ncısı düzenlenen Uluslararası Alanya Turizm ve Sanat Festivali kortej yürüyüşü ile başladı. Akşam sahneye çıkan şarkıcı Demet Akalın da hayranlarını coşturdu.

Bu yıl 16'ncısı düzenlenen Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, Atatürk Anıtı önünden İskele Şelale Meydanı'na kadar süren Yörük Göçü ve kortej yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşe Kaymakam Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, oda ve sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda turist ile vatandaş katıldı.

Festival programı kapsamında Alanya Belediyesi arkasında oluşturulan konser alanında ise Demet Akalın sahneye çıktı. Kalabalık orkestra ve özel kostümlü dans ekibinin eşlik ettiği konserde yaklaşık 2 saat sahnede kalan Akalın, şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. Konsere verilen arada Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şarkıcı Demet Akalın'a festivale katkılarından dolayı teşekkür plaketi, muz lifinden tablo ve 82 sırt numaralı Multigroup Alanyaspor forması hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!