Aladağ Belediyesi'nden tutuklu ve hükümlülere giyim yardımı

Güncelleme Tarihi:

Aladağ Belediyesinden tutuklu ve hükümlülere giyim yardımı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2017 12:42

Aladağ Belediyesi'nden tutuklu ve hükümlülere giyim yardımı

Haberin Devamı

ADANA'da Aladağ İlçe Belediyesi, Adana E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan tutuklu ve hükümlülere giyim malzemesi yardımında bulundu.
Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, beraberindeki AK Parti İl Yönetimi'nden İsrafil Avcu ile birlikte E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nu ziyaret ederek tutuklu ve hükümlülere verilmek üzere temin edilen giyim malzemelerini kurum Müdürü Mehmet Çıtak'a teslim etti. Ramazan ayında cezaevinde bulunan kader mahkumlarını da unutmadıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, "Gelen talepler doğrultusunda bizler de imkanlarımız doğrultusunda yardımda bulunmaya çalışıyoruz. Burada bulunan kardeşlerimize Allah kurtarsın dileğinde bulunmak istiyorum. Umarım getirdiğimiz hediyeler bir nebze de olsa ihtiyaçlarını karşılar" diye konuştu.
Adana E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mehmet Çıtak da getirilen pantolon, gömlek, ayakkabı, havlu, iç çamaşırı, diş macunu ve fırçası, şampuan, el sabunu ve tıraş malzemelerini teslim alarak Başkan Mustafa Akgedik ile yardımda bulunanlara teşekkür etti.

ADANA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!