Akyurt’lu muhtarlardan Afrin’deki Mehmetçiğe destek kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Akyurt’lu muhtarlardan Afrin’deki Mehmetçiğe destek kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2018 12:40

Akyurt’lu muhtarlardan Afrin’deki Mehmetçiğe destek kampanyası

Haberin Devamı

Hakkı TÜRKDAĞ/AKYURT (Ankara), (DHA)- AKYURT Muhtarlar Derneği  ‘Akyurt Muhtarları Mehmetçiğin Yanında’ sloganı ile Afrin Operasyonuna giden askerler için başlattığı yardım kampanyasında Mehmetçik Vakfı'na 4 bin 900 TL maddi yardımda bulundu. 
Akyurt ilçesindeki 26 mahallenin muhtarı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan askerlere yardım kampanyası başlattı. Muhtarların öncülük ettiği kampanyaya Akyurt İlçe Kaymakamı Osman Altın, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Demirağ ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen Müjdat Soruç da bağışta bulundu. Akyurt Muhtarları Derneği Mehmetçik Vakfına 4 bin 900 TL bağışta bulundu.
Akyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Rasim Köse, “Terör örgütlerinden temizlemek için başlatılan operasyon da görev alan Mehmetçiğimiz ve sivil vatandaşlara destek olmak amacı ile böyle bir kampanya başlatıp destek olmak istedik. Vatandaşlarımızı da başlatmış olduğumuz kampanyaya destek olmaları için davet ediyoruz” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!