Akustik konserler

Güncelleme Tarihi:

Akustik konserler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2016 15:07

Simge Sağın, Pinhani, Mor ve Ötesi ile Emre Aydın, Next Level’da düzenlenecek Joytürk Akustik Konserleri kapsamında Ankaralı hayranlarıyla buluşacak.

Haberin Devamı

Ankara, iki ay boyunca müzik dünyasının önemli isimlerini ağırlayacak. Next Level’da düzenlenecek Joytürk Akustik Konserleri’nde sırasıyla Simge Sağın, Pinhani, Mor ve Ötesi, Emre Aydın sahne alacak. Akustik konserler serisinde ilk olarak ‘Miş miş’ şarkısıyla büyük bir üne kavuşan pop müziğin sevilen isimlerinden Simge Sağın 23 Eylül’de Başkentli hayranlarının karşısına çıkacak. Güzel şarkıcı, konserde kendi albüm şarkılarının yanı sıra pop müziğin sevilen şarkılarının da seslendirecek.

EYLÜL SONU ROCK VAKTİ

Konserler, 30 Eylül’de Pinhani ile devam edecek. Alternatif rock müziğin sevilen gruplarından Pinhani, şimdiye kadar çıkardığı ‘İnandığın Masallar’, ‘Zaman Beklemez’, ‘Başka Şeyler’, ‘Canlı Yayın’ ve ‘Kediköy’ gibi albümlerinden şarkılar seslendirecek.

Haberin Devamı

FİNALİ EMRE AYDIN YAPACAK

Rock müziğin bir diğer önemli gruplarından Mor ve Ötesi 1 Ekim’de hayranlarının karşısına çıkacak. 20 yılın üzerindeki müzik kariyeriyle pek çok başarılı çalışmaya imza atan grup, konserde hayranlarının gönlünü bir kez daha fethedecek. Konser serisi 8 Ekim’deki Emre Aydın’la sona erecek. ‘Afili Yalnızlık’, ‘Git’, ‘Soğuk Odalar’, ‘Son Defa’ gibi şarkılarıyla beğeni kazanan Aydın, Ankara konserinde sevilen şarkılarını seslendirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!