AKÜ'nün projesi Saraybosna'da tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

AKÜnün projesi Saraybosnada tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2016 10:43

AKÜ'nün projesi Saraybosna'da tanıtıldı

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYON Kocatepe Üniversitesi'nin (AKÜ) yürüttüğü KA107 Erasmus+ Ortak Ülkeler Tanıtım Toplantısı, Bosna- Hersek'in başkenti Saraybosna'da yapıldı.
AKÜ tarafından yürütülen Erasmus Hareketlilik Proje Toplantısı (KA107 2016/2017) Uluslararası Saraybosna Üniversitesi'nde 6 ülkeden 8 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirildi. Bosna- Hersek'in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Türkiye'nin yanı sıra Gürcistan, Kazakistan, Ukrayna ve Kosova'dan temsilciler katıldı.
Toplantıda, Proje Ana Koordinatörü sıfatıyla AKÜ Uluslararası Uygulama ve Araştırma Merkezi (UİM) Müdürü Prof. Dr. Mustafa Güler ve müdür yardımcıları Doç. Dr. Ayhan Erol ve Yard. Doç. Dr. Günnur Peşmen tarafından proje ortaklarına projeye ilişkin bilgiler aktarıldı. Toplantıda ayrıca katılımcılar tarafından kendi üniversitelerini tanıtan bilgilendirme sunumları yapıldı ve kurumların yakın gelecekte gerçekleşebilecek işbirliği ve proje anlatımı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıdan sonra katılımcılar Uluslararası Bosna- Hersek Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tahsin Erkan Türe'yi makamında ziyaret etti.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!