Aksünger, yüzme kursunu tamamlayan çocukların sertifikalarını verdi

Güncelleme Tarihi:

Aksünger, yüzme kursunu tamamlayan çocukların sertifikalarını verdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2016 12:16

Aksünger, yüzme kursunu tamamlayan çocukların sertifikalarını verdi

Haberin Devamı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, Adana'nın merkez Çukurova İlçesi'ndeki Hayalpark'ta açık ve engelli havuzlarını gezip, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile yaz yüzme kurslarına katılan kursiyerlere sertifikalarını verdi.
Yaz yüzme kurslarının yapıldığı açık yüzme havuzu ile bölgenin tek engelli yüzme havuzunu ziyaret eden Erdal Aksünger, CHP'nin Türkiye'de genel başarıya ulaşmasının CHP'li belediyelerin yerel hizmetlerdeki başarısından geçtiğini belirterek, "Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin, yaptığı hizmetlerle, halkımızın takdirini toplaması da bizleri gururlandırıyor" dedi.
Aksünger'e tesisleri gezdiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kursiyerlerle ve halkla sohbet ederek, "Hizmetlerimizle ilgili sorunlarınız var mı?" diye sordu. Kurs gören çocukların aileleri ise "Hizmetlerinizle ve sizinle gurur duyuyoruz" diye yanıtladı. Aksünger, halkın bu cevabı sonrasında Çetin'i kutladı.
"ÇOCUKLARIMIZ BOĞULMASIN"
Adana'da özellikle yaz aylarında boğulma olaylarının arttığını dikkat çeken Başkan Çetin, genelini çocukların oluşturduğu, her yıl 10 bin kişiye yüzme kursları verdiklerini belirterek, şunları söyledi.
"Çocuklarımızın kanallarda, nehirde, barajda boğulma haberleri her yıl içimizi yakıyor. Çocuklarımızı hem serinletmek hem de yüzme öğretmek için son derece lüks hale getirdiğimiz yüzme havuzlarımızı onlara açıyoruz. Bölgenin tek engelli yüzme havuzunda engelli çocuklarımız için güzel bir yaşam alanı oluşturduk. Bu yıl ilk kez, ailelerden gelen talep üzerine, engelli çocuklarımızın annelerine de yüzme kursu açtık. Halkımızdan talep geldiği sürece, onların isteklerini cevapsız bırakmıyoruz."
Daha sonra Erdal Aksünger ile Sone Çetin, yaz yüzme kurslarına katılan çocukların sertifikalarını verdi.
ADANA, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!