Aksaray Belediyesi, yaz spor okulları kayıtları başladı

Güncelleme Tarihi:

Aksaray Belediyesi, yaz spor okulları kayıtları başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2018 12:48

Aksaray Belediyesi, yaz spor okulları kayıtları başladı

Haberin Devamı

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY,(DHA)- AKSARAY Belediyesi tarafından yaz döneminde futboldan, tenise, el becerisi geliştirme kurslarından, dini değerler eğitimine kadar 14 farklı branşta verilecek Yaz Spor Okulları için kayıtlar başladı.
12 Mayıs’ta start alan Yaz Spor Okulları 3 farklı tesiste 7 Eylül’e kadar iki dönem şeklinde hizmet verecek. Sporun ve sporcunun gelişimi için her alanda hizmetlere imza atan Aksaray Belediyesi gençlerin ve çocukların sporla yetişen, spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olması için de çalışmalarını sürdürüyor.
Aksaray Belediyesi’nin 8-14 yaş arası çocuklara spor tesislerinde ücretsiz spor yapma imkânı sunan Yaz Okulu kayıtları başladı.
Aksaray Belediyesi Spor İşleri Müdürü Murat Koç Yaz Okulu yeni dönem kayıtları hakkında bilgiler verirken, Aksaray Belediyesi’nin çocukların sosyal ve bedensel gelişimleriyle birlikte yaz tatilinin keyfini çıkartmanın yanında öğrenciler için sportif faaliyetlerin dışında geziler, yarışmalar ve sosyal aktivitelere de yer verdiğini söyledi.
Aksaray Belediyesi Yaz Spor Okuluna başvuruda bulunmak isteyenler Yunus Emre Mahallesi Aksaray Belediye Spor Tesisleri ve Nakkaş Mahallesi Aksaray Belediye Spor Tesislerine müracaat edebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!