Aksaray Belediye Başkanı, Kapalı Çarşı'daki yenileme çalışmalarını inceledi

Güncelleme Tarihi:

Aksaray Belediye Başkanı, Kapalı Çarşıdaki yenileme çalışmalarını inceledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2018 14:36

Aksaray Belediye Başkanı, Kapalı Çarşı'daki yenileme çalışmalarını inceledi

Haberin Devamı

 Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY,(DHA)-AKSARAY Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye tarafından yenile çalışması yapılan Kapıl Çarşı'da incelemelerde bulunup, esnafı ziyaret etti. Yazgı, ''Modernleşen Kapalı Çarşı, kenti canlandıracak ve hem esnafımız hem de vatandaşlarımız daha rahat alışveriş yapacak.'' dedi. 
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Belediye Meclis üyeleri  ve Ak Parti İl teşkilatı üyeleriyle birlikte  modernizasyon çalışmalarına başlanan ve yepyeni bir görünüme kavuşacak olan Kapalı Çarşıda hem çalışmaları yerinde incelediler hem de esnafları ziyaret etti.
Başkan Yazgı, Kapalı Çarşı da modernizasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek çarşının yeni bir görünüme kavuşacağını, esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın rahat edebilmeleri için çalışmaların kısa sürede biteceğini belirtti.
Başkan Yazgı, çalışmaları incelemenin ardından Ak Parti heyeti ile birlikte esnafları ziyaret etti. Esnaflar ve vatandaşlar, ziyaret sırasında ilgi ile karşıladıkları Başkan Yazgı’ ya ve İl Başkanı Altınsoy’a teşekkür etti.
Esnaflar, Aksaray’ ın gelişmesi için modernleşme yolunda yapılan adımların Aksaray’ın büyüdüğünün göstergesi olduğunu söyledi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!