Akrep Burcu Haftalık Yorum

AKREP BURCU

23 Ekim / 21 Kasım

  • Mottosu: Herkes bu dünyaya yalnız gelir, yalnız gider!
  • Yönetici Gezegeni: Mars, Pluton
  • Elementi: Su
  • PAYLAŞ

  • Hürriyet Twitter

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 24 Nisan'da burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile sınırlarınızı aşmanın, farklılaşmanın ve iyileşmenin önünün açıldığını görebilirsiniz. Mutsuz, gergin ve anlaşılmaz hissettiren duygulardan arınıyorsunuz. Bunlara zemin oluşturan alışkanlıklarınız ya da ilişkilerinize keskin bir çizgi çizmelisiniz. Zorunluluk hissettiğinizde başka bir alternatif ya da olayın gerçekliğini görme şansınız azalır. Dolunay ile hislerinizden ve bunların size yaptırdıklarından emin oluyorsunuz. Yaşam alanlarınıza ve şeklinize yönelebilir, bir arınma ve toparlanma dönemine girebilirsiniz. Fazla eşyalardan kurtulma, sağlıklı beslenme ve yaş alma, taşınma, ev sahibi olma ya da evlilik gibi zor karar vereceğiniz konular size yeşil ışık yakıyor. Aile ortamında yapacağınız önemli konuşmalar bu ışığı daha iyi görmenize ve kullanmanıza yardımcı olabilir. Gizli kalmış, saklanmış durumlar ortaya çıkabilir. Planlarınızın bozulduğunu, hayallerinizin yıkıldığını zannederken aslında bir felaketin eşiğinden dönmüş olabilirsiniz. Bu motivasyonla ve olgunlukla baktığınız her şeyin sizi bir adım sonrasına daha rahat götüreceğini bilmelisiniz. İş kurma, sosyal alanlarda yenilikler yapma, sorunların kaynağını bularak ilerleme konusunda şanslı etkiler altındasınız.

25 Nisan'da Merkür'ün Koç burcundaki geri hareketini sonlandırmasıyla özellikle sağlık konularındaki aksaklıkların önüne daha hızlı geçebilirsiniz. Bir rutin oluşturmaya ve kendinizi her geçen gün daha iyiye dönüştürmeye hazırlanmak için iyi etkiler altındasınız. Sizde stres, kaos, yorgunluk ve dürtüsellik oluşturan durumları değiştirebilirsiniz. Değiştiremeyeceğiniz durumlar söz konusu ise de bunlar karşısındaki tutumlarınızı gözden geçirmenizde fayda var. Aşırı ve hızlı hareketlerden kaçınmalı, denge kurmayı öğrenmeli, yoğun programlarınız varsa günü planlayarak ilerlemelisiniz. En azından bir çerçevenizin olması size kapasitenizi doğru ve etkin kullanma fırsatı sunabilir. İş görüşmeleri ve sorumluluklarınızla ilgili konuların neticelerini almaya başlayabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Yürüyenlerle birlikte yürümeyi yeğlerim, durup yürüyenlerin geçişini seyretmeyi değil.”

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz, doğduğumuz anda ufuk çizgisinden yükselen burçtur. Dolayısıyla yükselen burç, kendi burcumuz kadar önemlidir ve görünüşü temsil eder. Aşağıda bilgilerinizi girerek yükselen burcunuzu hemen öğrenebilirsiniz.

Aşağıda bilgilerinizi girerek yükselen burcunuzu hemen öğrenebilirsiniz.

DOĞUM SAATİNİZ
DOĞUM TARİHİNİZ
Lütfen boş alanları doldurunuz!

Burç Uyumu

Burcunuzu ve onun burcunu seçerek, birbirinize olan uyumunuzu hemen öğrenebilirsiniz.
KADIN
ERKEK
BURÇ UYUMUNU GÖSTER