AKİB heyeti Bakan Zeybekçi'ye sorunları anlattı

Güncelleme Tarihi:

AKİB heyeti Bakan Zeybekçiye sorunları anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2016 13:10

AKİB heyeti Bakan Zeybekçi'ye sorunları anlattı

Haberin Devamı

MERSİN’deki Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) başkanları 65'inci Hükümette Ekonomi Bakanı olarak göreve başlayan Nihat Zeybekçi'yi ziyaret ederek, sektörün sorunlarını anlattı.
Ziyarete, AKİB Koordinatör Başkanı Zeki Kıvanç, Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkanı Ali Can Yamanyılmaz, Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Ali Kavak, Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hayri Uğur, Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı A.Uğur Ateş ile AKİB Genel Sekreteri İsmail Çetin katıldı. Sektörün sorunları ve taleplerini Bakan Zeybekçi'ye aktaran AKİB Başkanları, çözüm için yardım beklediklerini belirtti. Bakan Zeybekçi de yeni dönem çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.
AKİB Koordinatör Başkanı Zeki Kıvanç, Zeybekçi'nin yeniden Ekonomi Bakanlığına atanmasının sektörün sorunlarını bilmesi ve kendisine ulaşılmada zorluk yaşamamaları nedeniyle ihracatçıları memnun etiğini söyledi. 
Bakan Zeybekçi ise "Bu önemli görevin sorumluluğu ve bilinci içinde, sizlerin de desteğiyle pek çok başarıya imza atacağız" dedi. AKİB'in ülke ihracatında çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Zeybekçi, "Kapımız ihracatçılarımıza sonuna kadar açıktır. Sorunlarınızın ve taleplerinizin her zaman takipçisi olacağız" diye konuştu.

MERSİN, (DHA)
ME(AŞ/EŞ)(31.05.2016),(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!