Akib Başkanlarından Başbakan Yardımcısı Elvan’a Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Akib Başkanlarından Başbakan Yardımcısı Elvan’a Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2016 16:22

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLARI, BAŞBAKAN YARDIMCISI VE AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ LÜTFİ ELVAN’I MAKAMINDA ZİYARET EDEREK, YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİLER.

Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Yönetim Kurulu Başkanları, Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.
Başbakanlık binasında gerçekleştirilen ziyarette, AKİB Koordinatör Başkanı Bülent Aymen, AKİB Koordinatör Başkan Yardımcıları Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Mahmut Arslan ve Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkanı Ali Can Yamanyılmaz, Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Zeki Kıvanç, Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Uğur Ateş, Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hayri Uğur ve AKİB Genel Sekreteri İsmail Çetin yer aldı.
AKİB Başkanları ziyarette, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevi süresince başarılı çalışmalara imza atan Lütfi Elvan’ın, Başbakan Yardımcılığı görevinde de çok başarılı olacağına inandıklarını dile getirerek, Elvan’a, “Akdeniz İhracatçı Birlikleri olarak her zaman yanınızda olup, çalışmalarınıza destek vermeye hazırız” dediler.
Elvan’a AKİB ihracatı ile ilgili bilgiler de aktaran AKİB Başkanları, sektör sorunları, sektörün beklentileri ve 2016 yılı yol haritası ile ilgili olarak Elvan ile fikir alış verişinde bulunarak, “Sizden ricamız, bölgemizi sık sık ziyaret ederek, sorunlarımızı yakından takip etmeniz, sorunların çözüm süreçlerinde yanımızda olmanızdır” şeklinde konuştular.
Başbakan Yardımcısı Elvan ise ziyaretten uyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Milletvekili bulunduğum bölge ihracatçılarının temsilcilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. AKİB’in ülkemiz ihracatında çok önemli bir yere sahip olduğunu ve yapılan çalışmalarla AKİB ihracatının çok daha iyi noktalara geleceğini düşünüyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!