Akhisar Belediyespor – Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Akhisar Belediyespor – Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 15:53

Spor Toto Süper Lig 20. haftasında Trabzonspor Akhisar Belediyespor’a konuk olacak. Son olarak Ziraat Türkiye Kupası’nda da karşı karşıya gelen iki takım bu sefer de ligin 20. haftasında karşı karşıya gelecek. Peki, Akhisar Belediyespor – Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda karşı karşıya gelen Trabzonspor ve Akhisar Belediyespor’un karşılaşmasında bir üst tura çıkan takım Akhisar Belediyespor olmuş ve Trabzonspor’u Ziraat Türkiye Kupası’nda saf dışı bırakmıştı. Ziraat Türkiye Kupası hayallerinin sona ermesiyle beraber Trabzonspor rotasını Spor Toto Süper Lig’de karşılaşacağı Akhisar Belediyespor’a çevirdi. Gerçekleşecek olan müsabakada her iki takım galibiyet için mücadele edecek.

AKHİSAR BELEDİYESPOR – TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

7 Şubat 2016 Pazar günü saat 15:00’da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Akhisar Belediyespor – Trabzonspor maçı Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

AKHİSAR BELEDİYESPOR – TRABZONSPOR MUHTEMEL 11’LER

Akhisar Belediyespor – Trabzonspor karşılaşmasında muhtemel 11’lerin aşağıdaki gibi olacağı ön görülüyor:

Haberin Devamı

Akhisar Belediyespor muhtemel 11: Fatih Öztürk, Douglas Ferreira, Kadir Keleş, Ahmet Cebe, Muğdat Çelik, Custodio, Caner Osmanpaşa, Joel Nguemo, Merter Yüce, Onur Ayık, Leocisio Sami

Trabzonspor muhtemel 11: Onur Kıvrak, Salih Dursun, Luis Pedro Cavanda, Musa Nizam, Okay Yokuşlu, Aytaç Kara, Yusuf Erdoğan, Özer Hurmacı, Güray Vural, Erkan Zengin, Oscar Cardozo

TRABZONSPOR AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda kendi evinde Akhisar Belediyespor karşısında 1 – 0’lık mağlubiyet alan Trabzonspor, Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda, sakatlıkları bulunan Güray, Cardozo ve Mehmet Ekici katılmazken, Yusuf ve Erkan ise takımdan ayrı olarak salonda çalıştı. Öte yandan hafif bir sakatlığı olan Özer Hurmacı da takımdan ayrı olarak koşu çalışması yaptı.

Antrenmanın ilk bölümünde yo-yo testinden geçirilen Bordo Mavililer, Hami Mandıralı tarafından Akhisar Belediyespor maçındaki hataları dinledi. Daha sonra yarı sahada taktik çalışması yapan Trabzonsporlu oyuncular, sık sık Mandıralı tarafından durdurularak uyarıldı. Antrenmanın son bölümünde frikik çalışması yapan futbolcular, Hami Mandıralı tarafından söylenen taktikleri dinlediler.

Haberin Devamı

AKHİSAR BELEDİYESPOR ROTASINI TRABZONSPOR MAÇINA ÇEVİRDİ

Dün Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren Akhisar Belediyespor oyuncuları, Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde antrenmana başladı. Antrenmanda sakatlıkları bulunan Mervan Çelik ve Petar Grbic katılmazken, arka adalesinde hafif sakatlığı bulunan Sami de takımdan ayrı bir şekilde çalıştı.

CİHAT ARSLAN ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI SON MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

Antrenman öncesi teknik direktör Cihat Arslan, bazı açıklamalarda bulundu. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Trabzonspor karşılaşmasından galibiyet alarak ayrılmalarının Akhisar Belediyesipor’a yakıştığını söyleyen Cihat Arslan, bunun takımın öz güvenini geri getirdiğini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!