Akdeniz Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Akdeniz Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2014 16:32

- ABB'ye 8 belediye daha üye oldu

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Akdeniz Belediyeler Birliği (ABB) Olağan Meclis Toplantısı, Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT) Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ABB ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, toplantı öncesi 29 Mayıs-30 Ekim arasındaki hizmetleri anlattı.

Gelecek yılın çalışma programı hakkında da bilgi veren Tütüncü, şunları kaydetti:

"Önemli olan yapıyı güçlendirmektir. Kurum güçlü olursa bu yapıda olan her belediye güçlenecektir. Bu anlamda bir proje çalışması hazırlanıyor. Özellikle bu proje çalışmasında müracaat eden projeleri bizim belediyelerimizin arasında incelememiz çok anlamlı olacak. Yeni çalışmalarımız için de önemli bir esin kaynağı oluşturacak."

Toplantıda, yeni üyelik talebinde bulunan belediyelerin talepleri, tüzük değişikliği, Türk Dünyası Belediyeler Birliği’ne üyelik, proje yönetmelik yarışması, birliğin kurumsal yapıya dönüştürülmesi kapsamındaki 9 madde görüşüldü.

Haberin Devamı

Karara bağlanan maddelerin 8'incisinde, Akdeniz Belediyeler Birliği'nin kurumsal kimliğine yönelik hazırlanan logo ile Antalya'nın Serik, Isparta'nın Sütçüler, Çarıksaraylar, Çiçekpınar, Şarkikarağaç, Burdur'un Kızılkaya, Kocaaliler, Çeltikçi ilçe belediyelerinin üyelik talepleri oy birliğiyle kabul edildi.

Yeni üyelerle üye sayısının 52'ye yükseldiğini bildiren Tütüncü, "Önümüzdeki günlerde yeni katılımlarla birliğimizin daha da genişlemesi ve büyümesi tek hedefimizdir" ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!