Akdağ Gençlerle Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Akdağ Gençlerle Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2015 14:33

AKDAĞ, GENÇLERLE BULUŞTU

Sağlık eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Prof. Dr. Recep Akdağ, Ilıca’da gençlerle buluştu. Akdağ, AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları’nca Ilıca Termal Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte gençlerle çimlerin üzerinde sabah kahvaltısı yaptı.
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt’la birlikte Ilıca’daki “gençlerle buluşma” etkinliğine katılan Recep Akdağ, yaklaşık 200 kişinin katıldığı sabah kahvaltısında, semaverde demlenen çayı misafirlere kendisi doldurdu ve ikram etti. Lise ve üniversite öğrencilerinin, selfie isteklerini de kırmayan ve herkesle tek tek fotoğraf çektiren Akdağ’a gençler yoğun ilgi gösterdi. Akdağ, kahvaltı sonrasında organizasyona katılan gençlerle sohbet etti, voleybol ve dart oynadı.
Gençler için mutlu ve huzurlu bir gelecek dilediğini ifade eden Recep Akdağ, “Genç kardeşlerimiz, mutlu ve huzurlu bir geleceği sonuna kadar hak ediyorlar, kış mevsimine girmemize sayılı günler kala açık ve güneşli bir sabahta genç kardeşlerimizle vakit geçirerek, onların gelecekteki planlarına yönelik sohbet ettik. Kendilerine eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.
Etkinlik, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!