AK Partili Turan’dan yaşlı ve hastalara ziyaret

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Turan’dan yaşlı ve hastalara ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2017 15:51

AK Partili Turan’dan yaşlı ve hastalara ziyaret

Haberin Devamı

ÇANAKKALE’nin Lapseki İlçesi’ndeki yaşlı ve hastaları ziyaret eden AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, kendilerine hal hatırlarını sorup, şifa diledi. 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan beraberindeki, Lapseki Belediye Başkanı AK Partili Eyüp Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevda Kılıç ile birlikte Lapseki İlçesinde ikamet eden yaşlı ve hasta vatandaşlara ziyarette bulundu. AK Partili Turan, ziyaretler kapsamında Lapseki’nin emektar esnafı, börekçi Fikret Ak’ı da unutmadı. Turan “Fikret ağabey, gençlik yıllarımızın meşhur börekçilerinden birisidir. Gençlik yıllarımız böreklerinden yiyerek geçti. Kendisine fırsat buldukça uğramayı ihmal etmiyoruz” dedi.

Yaşlı ve hasta vatandaşların ihmal edilmemesi gerektiğini de belirten Turan, “Yaşlılarımız bizlerin bugünlerini temsil etmektedir. Onların hayat şartlarını her zaman iyileştirmeye gayret gösteriyoruz. Kendilerini programlarımız doğrultusunda imkan buldukça ziyaret ediyoruz. Hal hatırlarını, bir ihtiyaçları olup olmadığını sorup, şifa diliyoruz” dedi.

Orhan AKTUĞ / LAPSEKİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!