AK Partili Süleyman Çelik, Seçim Çalışmalarına Buruk Başladı

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Süleyman Çelik, Seçim Çalışmalarına Buruk Başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2015 14:25

AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ ADAYI SÜLEYMAN ÇELİK, ANKARA’DAKİ TERÖR SALDIRISI NEDENİYLE ARA VERDİĞİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA YENİDEN BAŞLADI.

AK Parti Mardin milletvekili adayı Süleyman Çelik, Ankara’daki terör saldırısı nedeniyle ara verdiği seçim çalışmalarına yeniden başladı.
AK Parti Mardin İl Teşkilatı İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından oluşturulan plan doğrultusunda çalışmalarına buruk bir şekilde kaldığı yerden devam eden Çelik, bu kapsamda halktan destek istedi. Esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Çelik’in ziyaret programına Kızıltepe İlçe Başkanı Murat Durgan ile partililer de katıldı. Seçim çalışmalarında vatandaşlardan, bu süreçte kesin bilgiye dayanmayan, özellikle sosyal medyada manipüle edilen ve algı oluşturma amaçlı bilgilere güvenmemelerini isteyen Çelik, “Toplum olarak hep birlikte bu tip terör ve şiddet olaylarına karşı ortak bir tutum içinde bulunmamız gerekiyor. Ankara’daki bu bombalama eyleminde toplumun bir kesimi değil, tüm Türkiye hedef alınmıştır. Bu terör eylemi bütün millete yönelik bir katliam girişimidir. Allah bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın. Bu eylemi seçimlere 20 gün gibi az bir süre kalmasıyla ve ülkemizin etrafındaki gelişmelerle birlikte değerlendirmemiz gerekiyor. Bu kapsamda bu saldırı ülkemize, seçimlere, demokrasimize yönelik bir suikast ve toplumsal barışımıza karşı bir travma yaratma girişimi olarak yorumlanmalıdır. Yaşanan bu olay Türkiye’de güvenlik açığı varmış gibi bir tablo yaratarak, ülkemizi bölgedeki sıcak gelişmelerin içine çekmeye yönelik bir girişimdir. Bombalama eylemi bir siyaset meselesi değil, bir memleket meselesidir. Bütün partilerimiz birlik ve beraberlik içinde bir duruş sergilemelidir” dedi.
7 Haziran seçimlerinin ardından ortaya çıkan istikrarsızlık ve güvensizlik ortamının, tüm milleti ve ülkeyi rahatsız ettiğini dikkat çeken Çelik, "Ancak bugüne kadarki çalışmalarımız ve milletimizle buluşmalarımız bizlere bu havanın artık değiştiğini gösteriyor. Zira milletimiz 1 Kasım’da AK Parti’nin yeniden tek başına iktidara geleceğine inanıyor. İnşallah 2 Kasım sabahı ile birlikte ülkemizde istikrar ve güven yeniden AK Parti iktidarı ile kurulacak” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!