AK Partili Ramazanoğlu'dan Çal'ı ziyareti

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Ramazanoğludan Çalı ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 15:24

AK Partili Ramazanoğlu'dan Çal'ı ziyareti

Haberin Devamı

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Denizli'nin Çal İlçesi'nde hayırseverler tarafından yaptırılan ve belediyeye verilen binanın, huzurevi olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne tahsis edildiğini, hizmete hazır olduğunu söyledi.
AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu AK Parti İlçe Başkanlığı, Devlet Hastanesi ve Çal Belediyesi'ni ziyaret etti. Ramazanoğlu, belediye ziyaretinde, Çal'da hayırsever vatandaşlar Hasan ve Makbule Erdoğan'ın yaptırarak Çal Belediyesi'ne bağışladığı huzurevinin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne tahsisinin sağlandığını belirtti. Huzurevinin, hizmete hazır olduğu söyledi.
Huzurevine dönüştürülen binanın daha önce kullanılmayan bir yapı olduğunu belirten Ramazanoğlu, "Çal Belediye Başkanı MHP'li Fethi Akcan ile Bakanlığım döneminde ilçede bir hayırseverin yaptırdığı bir binadan bahsetti. Kullanılamayan eserdi. Belediye Başkanı Akcan'la görüşüp karşılıklı müzakereler yaptık. O müzakereler neticesinde Belediyeye bağışlanmış binanın tahsisini Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne aldık. Çal'da huzurevimiz hizmete hazır. Artık yaşlılarımız orada ikamet edebilecek" dedi.
Çal Belediye Başkanı Akcan ise, "Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, dünya görüşlerimiz ne olursa olsun en önemli olan konu vatan millet her zaman ortak paydamızdır. Ben de bu konuda Sayın Rmazanoğlu'nun şimdiye kadar göstermiş olduğu gayretleri ve ilçemizle ilgili sarf ettiği emekler için çok teşekkür ediyorum" dedi.
Ramazanoğlu, daha önce bir kız bir de erkek öğrenci yurdu yaptıran ve hizmete açılacak huzurevini bağışlayan hayırseverler Makbule-Hasan Erdoğan çiftinin de evlerini ziyaret ederek, teşekkür etti.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!