AK Partili Nergis: Türkiye olarak bir yol ayrımındayız

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Nergis: Türkiye olarak bir yol ayrımındayız
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2017 18:38

AK Partili Nergis: Türkiye olarak bir yol ayrımındayız

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, 1982 Anayasası'nın 'Darbe anayasası' olduğunu belirterek, " Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak bir yol ayrımındayız. 16 Nisan'da referandum var. Şimdiye kadar gelen tüm partiler Anayasayı değiştireceklerini söylemişler ama inşallah bize nasip olacak'' dedi.
AK Parti teşkilatı, 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, Sarıoğlan İlçesi'ni ziyaret ederek ilçe başkanlığının düzenlediği halk buluşmasına katıldı. Nergis, yaptığı konuşmada, şöyle dedi:
"Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak yol ayrımındayız. 16 Nisan'da bir referandum var. Allah’ın izni ile güzel bir netice çıkacak, biz de onun için çalışıyoruz. Mitingimize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Anayasa değişikliği yıllardır gündemde. Mevcut anayasa, darbe mahsulü bir Anayasa. Şimdiye kadar gelen tüm partiler, anayasayı değiştireceklerini söylemişler ama inşallah bize nasip olacak."
Toplantı ardından, Milletvekili Nergis ve beraberindekiler, ilçe pazarını ziyaret ederek esnaf ve burada bulunanlarla sohbet ederken referandumda 'Evet’ oyu kullanılmasını istedi. Milletvekili Nergis'in Sarıoğlan ziyaretine, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!