AK Partili Ergin : Davamın ne olduğunu çok iyi bilen biriyim

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Ergin : Davamın ne olduğunu çok iyi bilen biriyim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 13:34

AK Partili Ergin : Davamın ne olduğunu çok iyi bilen biriyim

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Gazeteci, İşkadını Muradiye Ergin AK Parti merkez ilçe teşkilatlarına yaptığı ziyaretler sırasında, "Davamın ne olduğunu çok iyi bilen biriyim. Yola çıkış nedenim de bu" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı olan Gazeteci İşkadını Muradiye Ergin beraberindeki heyetle Tekkeköy, Canik, İlkadım ve Atakum AK Parti İlçe teşkilatlarını gezerek İlçe Başkanları ve Kadın Kolları Başkanlarıyla bir araya gelip seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Muradiye Ergin AK Partide 13 yıl aktif görev yaptığını söyledi. İş kadınlığının yanında gazeteci kimliğinin de olduğunu belirten Ergin, "davamın ne olduğunu çok iyi bilen biriyim. Yola çıkış nedenim de bu. Biz bugün çok büyük bir parti olduk. Kurumsal bir yapıya bürünmüş partimiz var. Bu inanılmaz derecede önemlidir. Biz zorlu noktalardan çok çalışarak bu noktalara geldik. 50 kişilik yada 35 kişilik teşkilatlarda yer almak demek aslında teşkilatçılığın özü anlamına gelmiyor. Asıl teşkilatçılığı o listeler dışında, dışardaki hayatı sırtlandığınızda hissediyorsunuz. Bizler, görev veriler istenmez edebiyle yetişmiş insanlarız" dedi.

AK Parti İlçe Başkanları ile AK Parti Kadın Kolları Başkanları ise ziyaretten memnunluk duyduklarını belirterek Muradiye Ergin'e seçim çalışmalarında başarı diledi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!