AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk: “Yeni Türkiye İnşaasında Sakarya Kadroları Aktif Rol Oynayacak”

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk: “Yeni Türkiye İnşaasında Sakarya Kadroları Aktif Rol Oynayacak”
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2015 16:45

AK PARTİ SAKARYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KEMAL ÖZTÜRK: “YENİ TÜRKİYE İNŞAASINDA SAKARYA KADROLARI AKTİF ROL OYNAYACAK”

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Ötürk: “Şah Fırat operasyonuna üç yer sert tepki gösterdi. Suriye, İran ve Cumhuriyet Halk Partisi. Yeni Türkiye’yi kabullenmeyen üç merkez burası. Biz de inadına 7-0 yapıp Sakarya’dan gereken cevabı vereceğiz” dedi.
Anadolu Ajansı (AA) eski Genel Müdürü, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk, seçim ziyaretleri kapsamında AK Parti Pamukova İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Fatih Akın, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mevlam kolaylık versin gerçekten zor bu işler, siyaset zor, teşkilatçılıkta zor ama zorlukları aşmak için bizi buraya gönderdiler. Mevlam size de zorlukları aşma da kolaylık verir inşallah. 73 güzel insan hizmete talip oldular. 73 güzel insan arasından maalesef 7 güzel insan listeye girecek. Tüm aday adaylarımızı canı gönülden destekliyoruz. Yolları açık olsun Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.
AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk ise, ‘Şah Fırat’ gibi operasyonlarla hakkını alan, Dünya Devleti bir Türkiye’nin olduğunu söyleyerek, Yeni Türkiye inşaasında Sakarya kadrolarının aktif rol oynayacağını söyledi. Öztürk, “Daha 3 gün önce Suriye’ye, Türk ordusu ‘Şah Fırat’ operasyonu için girdi, ecdat yadigarı hatıralarımızı aldı geldi. Bu aslında savaş ilanıdır. Suriye’de böyle açıkladı. İran tepki gösterdi, Suriye tepki gösterdi bir de CHP tepki gösterdi. Ya böyle uluslararası büyük bir devlet olacağız ya da bu muhalefetin önüne koz vereceğiz. O yüzden 7 Haziran seçimi tarihi bir seçim. Ama AK Parti’nin ilçelerinde, kadrolarında, teşkilatlarında görülür bir enerji var. Bu sefer Türkiye’nin yeniden inşaa edildiğini düşünerek oy kullanmak lazım” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!