AK Parti Pazaryeri 5'inci Olağan İlçe Kongresi

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Pazaryeri 5inci Olağan İlçe Kongresi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2014 00:51

- AK Parti Bilecik Milletvekili Poyraz: "Bizler geleceğimize, çocuklarımıza yaşanabilir ülke bırakmak için çok çalışmalıyız. Bizler çalışmadık mı? Bugüne kadar şeytan taşlamaktan, şeytanın uşaklarıyla uğraşmaktan ancak bu kadar yapabildik"

Haberin Devamı

BİLECİK (AA) - AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, "Bizler geleceğimize, çocuklarımıza yaşanabilir ülke bırakmak için çok çalışmalıyız. Bizler çalışmadık mı? Bugüne kadar şeytan taşlamaktan, şeytanın uşaklarıyla uğraşmaktan ancak bu kadar yapabildik" dedi.

Poyraz, partisinin Pazaryeri 5'inci Olağan İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti kadrolarının, Türk milletinin nereden nereye geldiğini ve yeni Türkiye'yi iyi anlatmak zorunda olduklarını söyledi.

AK Parti'nin isminde, adalet ve kalkınmanın bulunduğunu ifade eden Poyraz, şöyle konuştu:

"Adalet denildiğinde insanların inandığı şekilde yaşaması gerekir ama eskiden öyle değildi. Yıllarca başörtülü kardeşlerimize ikinci sınıf muamelesi yaparak, okul kapılarından içeriye almadılar, devlet dairelerine sokmadılar hatta Merve Kavakçı'ya Meclis'te ağır hakaretlerde bulunarak dışarıya çıkarttılar. Çok şükür şimdi böyle bir sıkıntımız kalmadı, her insan özgürce ve dilediği gibi yaşam hakkına sahip. İşte AK Parti'nin adaleti burada. Herkes anlayabildiği dilde konuşabilmelidir. Eskiden bu yasaktı ama şimdi yeni Türkiye'de böyle saçmalıklara yer yok. Kalkınma bakımından, eğitimden sağlığa, ulaşımdan ekonomiye her alanda çok büyük yatırımlar yaptık. Eskiden uçağa binmek lükstü. 26 havaalanından 52 havaalanına ulaşarak herkesin bu hizmetten yararlanmasını sağladık. Şimdi ise dünyanın en büyük havaalanını inşa ediyor, deniz altından yollar geçiriyoruz. Düne kadar IMF kapılarında 3-5 kuruş için dileniyorduk, bugün dünya üzerinde yardıma muhtaç insanlara yardım edebilir bir duruma geldik. Muhalefet, yeni yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı kapattırmak için uğraşıyor. CHP ve MHP'nin ufukları darsa biz ne yapalım. 2023 hedeflerini hesaplıyoruz. Bizler geleceğimize, çocuklarımıza yaşanabilir ülke bırakmak için çok çalışmalıyız. Bizler çalışmadık mı? Bugüne kadar şeytan taşlamaktan, şeytanların uşaklarıyla uğraşmaktan ancak bu kadar yapabildik."

Haberin Devamı

Poyraz, 2015 seçimlerinde hedeflerinin, Bilecik'te iki, Meclis'te ise 330 milletvekili çıkarmak, olduğunu sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş da hedeflerden sapmadan AK kadrolarla yollarına devam ettiklerini anlattı.

Daha sonra, 274 delegenin oyunu alan Mehmet Üstün, yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Kongreye, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım ve meclisin bazı üyeleri, ilçe belediye başkanları ve partinin ilçe başkanları ile partililer katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!