AK Parti Milletvekili Adayı Bülent Turan Bozcaada’da

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Milletvekili Adayı Bülent Turan Bozcaada’da
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2015 16:34

AK PARTİ ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ ADAYI AV. BÜLENT TURAN, BOZCAADA’DA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Av. Bülent Turan, Bozcaada’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Bülent Turan, Bozcaada gezisine Kaymakamlık ziyaretiyle başladı. Bozcaada Kaymakamı Abdulgani Mağ ile görüşen Turan, “Biz, gittiğimiz her yerde önce Kaymakamlarımızı, belediye başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Onlarla sohbet edip, gezilerimize ondan sonra başlıyoruz” dedi. Ziyaretinden dolayı Turan’a teşekkür eden Kaymakam Mağ, “Sizin çalışmalarınızı, adaylığınızdan önce de hatta milletvekilliğinden önce de biliyor, takip ediyorduk. Çıktığınız yolda, başarılar diliyorum” dedi. Bülent Turan, Kaymakam Abdulgani Mağ’a Türk kahvesi ve kendi fotoğraflarından oluşan ‘Bir mola’ isimli kitabını hediye etti.
Ardından Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz’ı ziyaret eden Turan, “Kulvarlarımız farklı olsa da, hedefimiz aynı. Daha güzel bir Çanakkale için, daha güzel Bozcaada için, Allah nasip ederse önümüzdeki 4 sene birlikte çalışacağız. Bunun için biz parti ayrımı yapmadan, gittiğimiz her yerde Başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Buna önem veriyoruz” dedi. Belediye Başkanı Hakan can Yılmaz, “Biz de 1 sene önce seçimi tamamladıktan sonra parti rozetimizi çıkarttık. Her kesimden vatandaşımızın dertleriyle sorunlarıyla ilgileniyoruz. Sizin de muhakkak Bozcaada’ya, Çanakkale’ye Türkiye’ye hizmet için yola çıktığınızı biliyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde, ilçemiz için birlikte çalışmalara imza atarız” diye konuştu.
Bülent Turan, daha sonra ilçedeki esnafları ziyaret etti. Bozcaada Anaokulunu da ziyaret eden Turan, burada eğitim gören çocuklara oyuncak dağıtarak bir süre sohbet etti. Çay bahçesinde oturan gençlerle de sohbet eden Turan, gençlerin istek ve sorunlarını dinledi. Bu akşam yapılacak düğünleri için hazırlık yapan ve düğün fotoğrafları çektiren bir çifti gören Bülent Turan, çiçeği burnunda çiftle de bir süre görüşerek düğün hediyesi verdi. Ak parti milletvekili adayı Bülent Turan, daha sonra ise Bozcaada’da yaşayan 97 yaşındaki Mehmet Erdem ile eşi 87 yaşındaki Emine Erdem’i ziyaret etti.
Bülent Turan, Bozcaada’da Rum mahallesinin ortasında 1869 yılında yaptırılan ve Başbakanlığı döneminde recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla restorasyonu gerçekleştirilen Kimisis Teodoku Rum Ortodoks Kilisesini de gezerek bilgi aldı. Ardından ise Bozcaada’daki iki mahallenin muhtarıyla bir araya geldi. Alaybey mahallesi muhtarı Emin Meral ve Cumhuriyet mahallesi muhtarı İrfan Sevim ile görüşen Bülent Turan, muhtarlardan sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. Her iki mahalle muhtarı da Turan’dan oyun parkı istedi. Bülent Turan, muhtarların gösterdiği alana çocuk oyun parkı grubu hediye etme sözü verdi. Bozcaada Sahil Güvenlik komutanlığını da ziyaret eden Turan, daha sonra adadan ayrıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!