AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Kemal Tekden:

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Kemal Tekden:
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2015 14:33

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ A. ADAYI TEKDEN GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI, TEKDEN FİLM YAPIMCISI VE TÜRKİYE ÜSTÜN ZEKÂLI VE DAHİ ÇOCUKLAR EĞİTİM VAKFI(TÜZDEV) GENEL BAŞKANI DR. KEMAL TEKDEN, CUMARTESİ GÜNKÜ TEMAYÜL YOKLAMASINDAN SONRA TEMASLARINA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI VE TEMSİLCİLERİNİ ZİYARET İLE DEVAM ETTİ.

Ak Parti Milletvekili A. Adayı Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı, Tekden Film Yapımcısı ve Türkiye Üstün Zekâlı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı(TÜZDEV) Genel Başkanı Dr. Kemal Tekden, cumartesi günkü temayül yoklamasından sonra temaslarına sivil toplum kuruluşları ve temsilcilerini ziyaret ile devam etti.
Önceki gün Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği( MÜSİAD) Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu’yu ziyaret eden Aaday Adayı Dr. Kemal Tekden, Müsiad Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu’ya yapacağı çalışmaları ve projelerini anlattı. Genel Başkanı olduğu Türkiye Üstün Zekâlı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı(TÜZDEV) ile lider şahsiyetli gençleri yetiştirerek bu kişileri ayrı branşlarda ülkeye kazandırmayı amaçladıklarını dile getirdi. “Bu süreçte en büyük destek noktamız, gözbebeğimiz, servetimiz” dediği gençler ile ilgili orta ve uzun ölçekli projelerini ve mevcut yaşına kadar olan tecrübelerini devletin hizmetine sunmak istediğini dile getirdi. Dr. Kemal Tekden, hedeflenen büyük Türkiye yolundan atılacak adımların iyi yetiştirilen gençler ile mümkün olacağının da altını çizdi.
Dr. Kemal Tekden, Kayseri Müsiad Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu ile siyasi süreç hakkında değerlendirmeler de bulunurken seçilsin ya da seçilmesin partisinde hizmette bulunacağını, teşkilatı ile birlikte hareket edeceğini kaydetti. Ayrıca makam sahibi olma gibi bir amaçla adaylık yoluna çıkmadığını ifade eden Dr. Tekden makamla şereflenenlerlerin makamı kaybedince şerefsiz kalacağını da sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!