AK Parti’li Adaylar, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’li Adaylar, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2015 18:48

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZNUR ÇALIK, VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ.

Ak Parti Malatya Milletvekili adayları, seçim gezilerini sürdürdü. Milletvekili adaylarına ilgi gösteren vatandaşlar, AK Parti’ye destek verdi.
AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Nurettin Yaşar ile AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu. AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, seçim çalışmaları çerçevesinde Malatya Park’taki esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisini gören Çalık, 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimde dua ve destek istedi. Milletvekili Çalık, 1 Kasım’da önemli bir seçimin yapılacağını belirtti. Çalık, 1 Kasım’a giderken ülkenin huzurunun ve istikrarın her şeyden önde olduğunu kaydetti. AK Parti’nin 13 yılda Türkiye’de büyük hizmetlere imza attığını dile getiren Çalık, 13 yıl boyunca Türkiye’nin AK Parti iktidarlarıyla birlikte büyük kazanımlar elde ettiğini belirtti.
Vatandaşlar ise ülkenin hızla kaosa sürüklendiğini ifade eder Türkiye’nin huzuru, refahı ve istikrarı için mutlaka AK Parti’nin tek başına iktidar olması gerektiğine inandıklarını dile getirdi. AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar ile AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ufuk Önalan ise seçim çalışmaları kapsamında Tüccar Pazarı ve Mısır Çarşısı esnafları, Menzil temsilciliğini ve Safa Vakfı Malatya temsilciliğini ziyaret etti. Türkiye’nin geleceği için milletin bir kez daha sandık başına gideceğini ifade eden Milletvekili Yaşar, “Son 13 yılda Türkiye’nin daha demokratik, daha özgür, huzurlu ve güvenli bir ülke olması için attığımız adımlar, ülkemizin çehresini değiştirdi. Şu anda ise Türkiye’nin geleceği söz konusu. Gelecek nesiller, Türkiye’nin bütünlüğü, kalkınması ve gelişmesi, bağımsızlığı, özgürlüğü için 13 yıl boyunca mücadele ettik, etmeye devam ediyoruz. Biz bunun için buradayız ve heyecanımızı buradan alıyoruz” diye konuştu.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ufuk Önalan ise 1 Kasım’ın Türkiye için milat olacağını ifade etti. Önalan, “Seçim beyannamemizde her kesime büyük müjdelerimiz var. Bin lira olan asgari ücrete 300 lira zam yaparak bin 300 liraya çıkaracağız inşallah. Gençlerimiz, ücretsiz internet erişimine kavuşacak. Yine iş kurmak isteyenlere 50 bin hibe desteği ve 100 bin lira da faizsiz kredi kullanma imkanı sağlayacağız. Yine esnafımıza faizsiz kredi imkanlarını çoğaltıyoruz. Kısacası emeklisinden asgari ücretlisine, çiftçisinden esnafına kadar tüm vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek hizmetlere imza atmak için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarak, gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!